22-08-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Team LottoNL-Jumbo rijdt voortaan in kleding van AGU

De Nederlandse World Tour-ploeg TeamLottoNL-Jumbo en het Nederlandse fietskledingmerk AGU gaan een samenwerking voor lange termijn aan om de snelste kleding in het profpeloton te ontwikkelen. Daarmee keert AGU terug in het profwielerpeloton. Het vooraanstaande merk heeft een rijke historie in de top van de wielersport als sponsor van de legendarische Panasonic-formatie en de succesvolle Rabobank-wielerploeg.
 
“Het is fantastisch om weer terug te zijn op het hoogste niveau. We zijn er enorm trots op dat Team LottoNL-Jumbo voor AGU kiest. Het is de bevestiging van de kwaliteit van onze fietskleding en accessoires. We kijken ernaar uit om samen met de renners van Team LottoNL-Jumbo de meest hoogwaardige, innovatieve en aerodynamische kleding te ontwikkelen, om dit in onze collectie aan alle wielrenners door te kunnen geven”, aldus Björn Jeurissen, CEO van AGU.

Richard Plugge, manager van Team LottoNL-Jumbo: “De innovatieve ambities van AGU sluiten naadloos aan bij het groeipad van ons team. We kennen AGU uit het verleden. De kwaliteit en ruime ervaring gaven voor ons de doorslag om voor AGU te kiezen. Daarnaast zijn wij trots op ons Nederlandse karakter. Het is mooi dat we dat met deze samenwerking kunnen versterken.”

Met drie ritzeges in de Tour de France en de nummer vier en vijf in het algemeen klassement zette Team LottoNL-Jumbo vorige maand een topprestatie neer. Dankzij het partnership tussen de enige Nederlandse World Tour-ploeg en AGU krijgen de toekomstige successen een extra Nederlands tintje. De samenwerking waarbij AGU de officiële leverancier wordt van de wielerkleding- en accessoires van het team, vangt aan per 1 januari 2019 en heeft een duur van minimaal vijf jaar. Voor meer informatie over de samenwerking Team LottoNL-Jumbo & AGU kun je natuurlijk terecht op de website van het merk.

 van