02-03-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Team Roth uitgenodigd voor Ronde van Romandië

De organisatoren van Tour de Romandië hebben de kersverse wielerformatie Zwitserse Team Roth uitgenodigd voor de Ronde van Romandië. Zij hebben een van de twee wildcards ontvangen voor de belangrijke rittenkoers. 

“Het is een groot genoegen en een  hoogtepunt voor ons hele team. Om deel te nemen in ons eerste jaar als Pro Continental team aan een van de grootste etappekoersen is een grote eer. We richten ons op de ontwikkeling van jonge en talentvolle Zwitserse fietsers, voor de lange termijn. Aldus Stefan Blaser, CEO van Roth Gruppe, verwijzend naar de uitnodiging van zijn team.
De deelname aan de Ronde van Romandië en de kans om te racen met de 18 World Tour teams is een spannende thuiswedstrijd voor de inwoners van Valais, locals Dylan Page and Valentin Baillifard. De voormalige Zwitserse kampioen Martin Kohler is ook blij met de uitnodiging, en ziet dit als een grote uitdaging voor het jonge Zwitserse team.

Uiteraard zullen wij de prestaties blijven volgen. Eerder deelden we al een artikel met jullie over het materiaal van wielerploeg Team Roth. De Corratec CCT Evo ploegfiets kun je hier nog even bekijken!

 van