13-06-2017 - Nieuws, Wielrenblad

Tehava International licht het merk Guee uit

Tehava International voegt met een exclusieve distributie het merk Guee toe aan haar brede assortiment van sportmerken. Het team van Guee maakt sinds haar oprichting in 2010 hoogwaardige en innovatieve fietsaccessoires, waaronder verlichting en smart mounts. Deze fietsaccessoires met een ideale prijs/kwaliteit verhouding zorgen voor het perfecte gevoel van comfort en gemak. 

tehava international guee fietsverlichting 1

Verlichting

Guee heeft een gevarieerd verlichtingsassortiment van zowel voor- en achterlichten als stadsfietsverlichting. Het topsegment van de verlichtingslijn is de Sol 700 Plus koplamp. Deze lamp kenmerkt zich door zijn stijlvol en compact design met aluminium behuizing. De Sol 700 Plus heeft een maximum lichtsterkte van 700 lumen en een lichtsensor, waardoor deze koplamp zich aanpast aan de hoeveelheid omgevingslicht. Tevens is de lamp waterproof en heeft het aan de voorzijde ventilatiegaatjes om oververhitting te voorkomen. Het voorlicht kan men opladen met een mini USB kabel en is verkrijgbaar voor een consumentenprijs van €74,95.

Een andere lamp die we uitlichten is de Inox Mini-R. Dit roestvrij stalen achterlicht won in 2016 de Taipei Cycle award vanwege het innovatief design. Het unieke onderdeel van deze lamp is de rode verlichting naar achteren, maar ook naar beneden. Daardoor ben je als fietser extra zichtbaar voor het achterliggend verkeer. Net als alle andere lampen van Guee, kan men de Inox Mini-R opladen met een mini USB kabel. De consumentadviesprijs van deze achterlamp is €36,95.

Smart mounts

Naast een uitgebreid aanbod van verlichting, is Guee ook bekend om haar geïntegreerde smart mounts. De smart mounts integreren verschillende systemen in elkaar, zodat je slechts één mount hoeft te bevestigen op de jouw stuur. Een voorbeeld hiervan is de G-Mount, waarin Guee een LED verlichting heeft ingebouwd met de mogelijkheid om een fietscomputer en sportcamera te monteren. De G-Mount is een slimme en compacte oplossing voor het integreren van drie elektronische systemen in deze smart mount. De consument kan deze smart mount voor een prijs van €59,95 aanschaffen.

De Guee i-Mount is de smart mount zonder LED verlichting, maar wel compatibel met een fietscomputer en sportcamera. Daarnaast is het ook mogelijk om de WP phone case te monteren op deze smart mount, zodat je jouw mobiele telefoon in een hoesje goed zichtbaar kan plaatsen op het stuur. Deze combinatie is te verkrijgen voor een consumentenadviesprijs van €56,95.

tehava international guee fietsverlichting 2

Overige Guee producten

Buiten de verlichting en smart mounts heeft Guee vier verschillende soorten stuurlinten in haar productgamma. De stuurlinten kan je uitwassen en zijn ook herbruikbaar. Daarnaast heeft Guee ook handvaten, bidonhouders, mini fietsbelletjes en achteruitkijkspiegeltjes.

Meer informatie vind je op de website.

 van