20-12-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Tehava International schittert met Supacaz

Tehava International meldt trots dat het vanaf heden exclusieve distributeur is van het kleurrijke merk Supacaz. Supacaz is een relatief nieuwe speler op de markt van stuurlinten en handvaten. Ze heeft met niemand minder dan Peter Sagan een ideale ambassadeur voor haar extravagant merk.

Over Supacaz

In 2010 werd Supacaz opgericht door een groep van gepassioneerde Californische wielrenners. Ondanks dat de oprichters fanatieke fietsers zijn, associëren ze zich meer met de coole stijl en vibes van het surfen, skaten en snowboarden. Voor Supacaz hoeven wielerproducten niet zwart en wit van uiterlijk te zijn. Het maakt niet uit of je nu een beginner, expert, wielrenner of mountainbiker bent. Supacaz wilt de fietser simpelweg vrijheid en plezier laten beleven. Supacaz heeft 45 kleurencombinaties van stuurlinten, waardoor je jouw fiets perfect kunt personaliseren. Daarnaast heeft het merk ook silicone en lock-on handvaten toegevoegd aan haar collectie.

Super Sticky Kush

De stuurlinten van Supacaz zijn verkrijgbaar in één model onder de naam Super Sticky Kush. Het unieke aan deze stuurlinten zijn de extravagante kleuren opties. Ze zijn 3 millimeter dik en gemaakt van PU materiaal met zeer goede schokabsorberende kwaliteiten. Je kan de Super Sticky Kush zelfs uitwassen, wat uniek is voor een high-end stuurlint. Naast het normale Single Color stuurlint, levert Supacaz ook de opties van Multicolor (twee tot zelfs drie kleuren per stuurlint), Starfade en Print met Supacaz. Alle stuurlinten levert Supacaz met hoogwaardige aluminium end plugs en geven jouw stuur een prachtige afwerking.

Handvaten

Supacaz produceert ook kleurrijke mountainbike handvaten. Ze hebben twee versies: de Siliconez en Grizips. De Siliconez variant is een strak siliconen handvat en hebben een aangenaam gevoel, terwijl de Grizips een specifiek profiel heeft voor een betere grip. Deze Grizips is voorzien van een locking ring voor een soepele installatie en vervanging.

End plugs

Naast stuurlinten en handvaten heeft Supacaz ook end plugs in haar assortiment. Deze hoogwaardige end plugs zijn los te bestellen en te krijgen in drie varianten: Star Plugz Anodized, Endz en Star Plugz Powder Coated. De Star Plugz Anodized en Powder Coated zijn aluminium end plugs met een exclusief design. Deze stevige en mooi afgewerkte end plugs zorgen voor een voortreffelijk gevoel van luxe. De Endz stuurdoppen zijn speciaal ontworpen voor de Siliconez handvaten, maar zijn ook te gebruiken voor ieder mountainbike of BMX handvat.

Wielrenblad_Bannertje

 van