16-03-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Tehava partner van de Topcompetitie

Tehava is in 2018 partner van de Nederlandse Topcompetitie. De distributeur gaat met maar liefst vijf merken de competitie ondersteunen: Trivio, Joe’s No-Flats, Bryton, Supacaz en Hed Cycling.

De Topcompetitie

Na 10 jaar afwezigheid keerde de Topcompetitie in 2015 weer terug binnen het Nederlandse wielrennen. De pijlers van de innovatieve competitie zijn doorstroming naar de profs, exposure voor de koersen en meerwaarde creëren voor zowel de Topcompetitie, koersen als ploegen. De Topcompetitie kent vijf klassementen: individueel, beste jongere, berg, clubrenner en de Wattmeister. De Wattmeister Challenge is een concept waarbij de renner met het hoogste wattage per kilo een stagecontract verdient bij de World Tour ploeg Team Katusha – Alpecin.

De merken

Trivio Trivio

is fabrikant van fietsonderdelen en -accessoires. Van brillen en helmen tot pompen en gereedschappen, het assortiment van Trivio is zeer uitgebreid. Dit jaar is Trivio eveneens partner van de Wattmeister Challenge. Op de leiderstrui van de Wattmeister preikt het logo van Trivio op de borst.

Joe’s No-Flats

Het merk Joe’s No-Flats is de producent van ’s werelds meest effectieve anti-lek dichtmiddelen en heeft daarnaast ook tubeless conversie sets, smeer- en onderhoudsmiddelen in haar assortiment. Joe’s No-Flats is binnen de Topcompetitie partner van de prijs voor de strijdlust. Als renner kom je in aanmerking voor de prijs van de strijdlust door opvallend en aanvallend rijden. Een lekke band is dan natuurlijk wel het minste dat je kunt gebruiken

Bryton

Tijdens de Wattmeister Challenge rijden renners met de Bryton Rider 530. Het merk loopt voorop in innovatieve GPS-fietscomputers voor alle soorten fietsers. Met een groot R&D team focust Bryton zich op het ontwikkelen van slimme en gebruiksvriendelijke fietscomputers.

Supacaz

Supacaz is een Amerikaanse producent van hoogwaardige en kleurrijke stuurlinten, stuurgrips en bidonhouders. Niet alleen Peter Sagan koerst in 2018 met deze stuurlinten, ook de leiders in de verschillende klassementen van de Topcompetitie rijden met een stuurlint in de kleur van de leiderstrui.

Hed Cycling

Wielenmerk Hed Cycling is het vijfde merk van Tehava dat zichtbaar is in de Topcompetitie. De wielen van Hed Cycling zijn alom bekend en geroemd binnen de professionele wielerwereld. Het wielenmerk waarbij aerodynamica hoog in het vaandel staat is nieuw in de Benelux.

 van