16-11-2023 - Nieuws, Wielrenblad

Tehava verwelkomt de innovatieve bike packing systemen van Aeroe

Tehava verwelkomt vanaf vandaag het Nieuw Zeelandse merk Aeroe in haar assortiment. Aeroe staat bekend om zijn gebruiksvriendelijk en geavanceerde fietsbagagesystemen die ontworpen zijn om de behoeften van avontuurlijke fietsers te overtreffen.

Met een sterke nadruk op innovatie en gebruiksgemak bieden de producten van Aeroe de perfecte oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar hoogwaardige fietsbagagesystemen. De lancering van Aeroe bij Tehava benadrukt het voortdurende streven naar het aanbieden van de meest innovatieve en kwalitatieve producten aan de Benelux markt.

Het Nieuw Zeelandse Aeroe is toegewijd aan het bieden van s’ werelds gemakkelijkste, meest functionele en mooiste manier om spullen te vervoeren op sportieve fietsen en e-bikes. Dankzij het gebruiksvriendelijke Spider Rear Rack en stuurhouder systeem, in combinatie met high-end accessoires, geniet elke gebruiker van het gemak van bike packing. Of het nu gaat om het dagelijkse woon-werkverkeer, een lange dagtour of meerdere daagse fietsreis, het assortiment van Aeroe biedt de perfecte ondersteuning voor elke uitdaging.

De Aeroe Spider Rear Rack is gemakkelijk en snel te bevestigen en bevat een houder om een tas of voorwerp aan de bovenkant of zijkanten van het rek vast te maken. De FAT rack is speciaal ontworpen voor fietsen met brede banden zoals FAT Bikes en E-bikes, waar de gloednieuwe Spider Pannier Rack systeem extra opties biedt voor het bevestigen van (fiets)tassen.

De waterdichte ‘Dry Bags’ van 8 en 12 liter zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en oranje en kunnen stevig worden bevestigd aan de draagsystemen. Daarnaast biedt Aeroe de 11L Quick Mount Pod, gemaakt van waterdicht en hard materiaal, dat extra bescherming biedt aan waardevolle spullen zoals een camera-uitrusting of Gopro. Deze Quick Mount Pod is makkelijk te bevestigen op elke willekeurige plek op het draagsysteem door middel van de meegeleverde Uni-Mount.

Voor meer informatie kunt u hier naar de site

 van