12-11-2020 - Nieuws, Wielrenblad

Tehava wordt exclusieve distributeur van Pocket Pedals

Geleen –  Vanaf vandaag biedt Tehava het innovatieve merk ‘Pocket Pedals’ aan in het assortiment. Pocket Pedals maakt het voor de wielrenner mogelijk om casual ritjes te maken op een wielrenfiets zonder speciaal fietsschoeisel aan te trekken. Hierdoor is het gemakkelijker om de fiets te pakken voor woon-werkverkeer, boodschappen te doen of zomaar een ritje te maken met familie en/of vrienden en toch casual gekleed te zijn. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in gebruik en passen ze zo in je ‘pocket’.

De Pocket Pedals zijn bedacht door Karl Birgit Björnsson, die een voorliefde heeft voor fietsen. Hij gaat graag een rondje fietsen met zijn gezin, maar hierbij voelde Karl zich al snel ‘overdressed’. Hij wilde namelijk zijn mooie sportfiets ook kunnen gebruiken in casual kleding. Door deze gedachtegang zijn de Pocket Pedals geboren.

Volgens Robert Vrancken, Managing Director van Tehava passen de Pocket Pedals perfect in het assortiment. “Wij zijn blij dat wij dit mooie en innovatieve product mogen distribueren in de Benelux. Tehava is steeds op zoek naar producten die bijdragen aan de ontwikkeling van het fietsen, daarom sluit dit product mooi aan bij ons assortiment. De Pocket Pedals bieden namelijk een nieuwe en uitgebreidere fietservaring, daar houden wij van. Daarnaast zijn wij vooruitstrevend en vernieuwend, nog een reden waarom een dergelijk innovatief product goed past in ons assortiment.”

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Tehava.


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #2 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van