08-03-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Tehava wordt exclusieve distributeur van Révvi

GELEEN – Tehava kondigt met grote trots aan dat het de exclusieve distributeur wordt van Révvi in de fietswereld. Dit Belgisch merk brengt onder andere hoogwaardige spiergels, massage oliën en lichaam verstevigende crèmes op de markt. Bij Révvi streven ze er steeds naar om zowel professionals als individuen pijnvrij en zonder blessures te laten sporten.

De meeste wielrenners hebben oog voor hun fiets en vergeten vaak dezelfde aandacht aan hun lichaam te geven. Het is uitermate belangrijk dat elke wielrenner goed voorbereid aan de training begint. Révvi
maakt dit mogelijk. Dankzij de hoogwaardige verzorgingsproducten wordt sportverzorging voor elke sporter eindelijk toegankelijk.


“We merken dat zowel clubs als individuele sporters een oplossing zoeken om zich goed te verzorgen en zo hun favoriete sport in de best mogelijke omstandigheden uit te kunnen oefenen. Het aanbod van Révvi biedt op nagenoeg alle situaties een antwoord. Door de samenwerking met Tehava zijn we nu in staat het aanbod van Révvi dichter bij de wielrenners te brengen.”, zegt Geoffrey Pieklak, zaakvoerder van Révvi.


“Naast het aanbieden van een breed assortiment aan fietsmaterialen- en accessoires zijn we blij dat we de sportverzorgingsproducten van Révvi kunnen opnemen in ons aanbod. Sportverzorging heeft zijn nut al bewezen in het profpeloton. Tehava wil dan ook samen met Révvi de bewustwording creëren dat elke wielrenner, van elk niveau, baat heeft bij het gebruik van
sportverzorgingsproducten.”, zegt Robert Vrancken, Managing Director bij Tehava.

Over Tehava

De Nederlandse distributeur Tehava, is op 9 september 1968 opgericht en begonnen vanuit een kleine garage. Vandaaruit ontwikkelden zij zich in de jaren daarna tot een vaste waarde in de fietsbranche. Vandaag de dag is Tehava een internationale distributeur en importeur van fietsen, onderdelen en accessoires uit het midden en het hoge sportieve segment.. Met hun zeer brede en exclusieve merkenportfolio bieden zij klanten een breed en up-to-date assortiment aan.

Over Révvi

Révvi

Het Belgische Révvi is opgericht in 2019. Het bedrijf vestigt haar aandacht op professionals, atleten en individuen die hun lichaam op de best mogelijke manier willen verzorgen zodat ze zonder blessures en pijnvrij hun sportieve doelen kunnen bereiken. Révvi streeft ernaar om via een maximaal aantal kanalen een zo breed mogelijk draagvlak te creëren om zoveel mogelijk mensen die nood aan sportverzorging hebben te bereiken.

Benieuwd naar de producten van Révvi? Bekijk dan de website!


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van