22-07-2014 - Windsurfen, Nieuws

Telstar surf en kite bazar – 02/08/2014

2 augustus a.s. is er weer een bazar bij Telstarsurf. Verkoop jouw gebruikte windsurf of kitesurfspullen of scoor juist op een voordelige manier gebruikte spullen. Behalve gebruikte surf en kitespullen zijn er natuurlijk ook talloze extra scherpgeprijsde koopjes te krijgen op die dag, deze wil je absoluut missen. De bazar start om 10.00 uur in de ochtend maar wees er op tijd bij i.v.m. de drukte.

Op de surfbazars stelt Telstarsurf windsurfers en kitesurfers in de gelegenheid om hun gebruikte spullen te verkopen. Indien de surfspullen, kitesurfspullen of wakeboards worden verkocht krijg je er een tegoedbon voor retour. Het bedrag van de tegoedbon is 100% gelijk aan de verkoopwaarde van je spullen. Deze tegoedbon kan je vervolgens natuurlijk gewoon besteden in de surfshop bij Strand Horst.

Behalve het verkopen van de surfspullen op de surfbazar kan je er ook goedkoop surfspullen kopen. De medewerkers van de Telstar surfshop helpen de windsurfers , kitesurfers en wakeboarders met het juiste advies. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Telstar, of neem even telefonisch contact op met 0341-553320. 

Bazar

 van