24-03-2016 - Windsurfen, Nieuws

Telstar Surfclub opent vernieuwd Surfpaviljoen

Het is bijna zover! Dit paasweekeinde opent Telstar zijn vernieuwde Telstar Surfclub Surfpaviljoen. De surfclub komt te staan op Strand Horst, aan het Nederlandse watersportmekka ‘het Wolderwijd’. Sfeer, een uitgebreid aanbod aan surfactiviteiten en een unieke surfschool komen samen op een prachtige surflocatie.

Lekker de hele dag actief bezig zijn op het water? Of met een vakantiegevoel loungen op het terras van het Surfy Restaurant aan het water? Het kan allemaal! Laat je dagelijkse beslommeringen achter en kom het plezier van het surfen beleven. Vanuit het terras heb je overzicht op alle surfsport actie die er te zien is.

telstar-nieuwsbrief
3D ontwerp Telstar Surfpaviljoen

De Surfclub is er voor iedereen: jong en oud, watersporter of niet watersporter. Ook bedrijven, scholen, en grote groepen zijn welkom. Kom bijvoorbeeld een familie reünie, een kinderfeestje of een vrijgezellenweekend vieren. Water, zon, strand en diverse wateractiviteiten… bij Telstar Surfclub heb je gegarandeerd een mooie tijd. En heb je er aan het eind van de dag nog niet genoeg van? Je kunt ook overnachten op de Surfclub!

Voor meer informatie klik hier!

 van