Tern Clubhouse Fort – modulaire accessoires voor het vervoeren van kinderen en bagage op de GSD

10 November 2020 — Tern – specialist op het gebied van stadvervoer – heeft vandaag een nieuwe modulair accessoire-systeem geïntroduceerd voor het weerbestendig vervoeren van kinderen en bagage op de recent geïntroduceerde nieuwe versie van de compacte E-cargobike GSD.

Het systeem omvat twee compleet nieuwe elementen – de Storm Box en de Storm Shield – naast de recent voorgestelde Sidekick Wide Decks en het Clubhouse+-zitje. Samen vormen deze vier componenten het Clubhouse Fort: een weerbestendige oplossing voor het vervoeren van kleine passagiers op de bagagedrager van de GSD.

Tern Clubhouse Fort

“Als we meer mensen willen overtuigen om te gaan fietsen, dan moeten we de rijervaring vooral voor de passagiers nog comfortabeler maken,” aldus Tern Team Captain Joshua Hon bij de presentatie. “Daarom hebben we een systeemoplossing gecreëerd waarbij kinderen (als passagiers) bij elk weertype warm en droog blijven. En als ouders weten we waarover we spreken: dit zal veel minder zeurende kinderen opleveren, en niet te vergeten de tijd die gewonnen wordt om kinderen in die lastige regenkleding te wurmen.”

Het Clubhouse Fort biedt ruim plaats aan één of twee kinderen tot een lengte van 140 cm, met of zonder kinderzitje. Een ventilatiepaneel aan de achterzijde van de Storm Shield zorgt voor voldoende frisse lucht. Daarnaast bieden de grote, bij droog weer oprolbare vensters een goed uitzicht voor de kleinste passagiers. Aan de binnenzijde zitten opbergvakken voor drinkflesjes, snacks of speelgoed zodat er een gezellige ‘kinderkamer’ ontstaat.

Tern Clubhouse Fort

Het nieuwe accessoire-systeem is modulair en flexibel opgebouwd. Zo kan bijvoorbeeld de Storm Shield snel en eenvoudig worden verwijderd en in de Storm Box worden opgeborgen als hij niet wordt gebruikt.

Bagagetransport

De Storm Box is ook uitstekend geschikt voor bagagetransport omdat hij gemaakt is van een robuust, waterdicht materiaal dat elastisch rondom het Clubhouse+-zitje past. Op die manier kan de bagagedrager van de GSD tot een ruime transportbox worden omgebouwd met een laadvolume van 160 Liter, die geschikt is voor het vervoeren van extra lange en/of vreemd gevormde objecten. Bij de Storm Box zijn twee optionele afdekkingen leverbaar: de Kid Lid die net als een afdekscherm voor een kajak regenwater buiten- en warmte binnenhoudt, of de waterdichte Cargo Lid die bagage of boodschappen tegen de elementen én nieuwsgierige blikken beschermt. Met een speciaal kabelslot is de ruimte zelfs afsluitbaar als u meerdere stops moet maken tijdens uw winkelbezoeken.

Tern Clubhouse Fort

Veiligheid

De Storm Shield en Storm Box zijn extra goed zichtbaar gemaakt met reflecterende, zilverkleurige accenten en gele 3M-reflectiestroken. Daarnaast zitten er aan beide componenten lussen waaraan losse achterlichten bevestigd kunnen worden.

De Clubhouse Fort-toebehoren zijn geschikt voor de nieuwe Tern GSD, die vanaf december 2020 bij de vakhandel verkrijgbaar is. De Storm Shield past ook als afdekking op het Clubhouse-zitje op de 1e generatie GSD’s. De Storm Box en Storm Shield zullen vanaf het begin van het eerste kwartaal 2021 verkrijgbaar zijn. De adviesprijs voor beide componenten is gelijk en bedraagt € 219,95 per stuk.

Tern Clubhouse Fort

Meer informatie kunt worden gevonden via de volgende links:


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #2 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van