17-08-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Terry RaceComfort: Arteria zadelserie

De zadelschaal, contour en het Terry 3-Zone Relief Principle vormen de perfecte combinatie voor een sportzadel zoals de Terry RaceComfort. AirCell-schuim dat micro-luchtcellen bevat, optimaliseert de demping. Zadelrails die zijn gemaakt van lichtgewicht CroMo helpen om directe impact op het zitbotgebied te voorkomen.

RaceComfort Arteria mannen

RaceComfort Arteria mannen
Fly Arteria

De specifieke Fly Arteria voor heren is de eerste keuze voor lange ritten en atletisch weg- of mountainbiken. Het 3 Zone Comfort Concept is minutieus verfijnd. Het reliëfkanaal en de op de race afgestemde vulling verhogen het comfortniveau merkbaar en elimineren elk ongemak. De standaardversie werkt met zitbeenbreedtes van 9 tot 12 cm.

Fly Arteria gel
RaceComfort Arteria mannen Terry Arteria Gel

De Gel-versie van de Fly Arteria doet uitzonderlijk werk bij het absorberen van schokken en trillingen. Met zijn perfecte drukverdeling zal er geen ongemak zijn – zelfs niet na urenlang fietsen op de weg of op de mountainbike. Het 3 Zone Comfort Concept en het atletische ontwerp zorgen voor een geweldige ervaring met dit raceklare zadel. De standaardversie is geschikt voor zitbotbreedtes van 9 tot 12 cm.

RaceComfort Arteria vrouwen

Butterfly Arteria
RaceComfort Arteria vrouwen

De Butterfly Arteria is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke anatomie. Het Terry 3 Zone Comfort Concept met zijn brede, naar voren gerichte ontlastingskanaal doet geweldig werk bij het verdelen en verlichten van de druk op het genitale gebied tijdens het zitten. De Butterfly Arteria doet het zonder gel-inserts en past in de standaardversie op zitbotbreedtes van 9 tot 12 cm.

Butterfly Arteria gel
RaceComfort Arteria vrouwen

De Gel-versie van de Butterfly Arteria is nog beter in het voorkomen van ongemak door schokken en trillingen op te vangen. Het zadel is ontworpen met het 3 Zone Comfort Concept, heeft een ontlastingskanaal en is anatomisch geoptimaliseerd voor het verlichten van druk op gevoelige gebieden. De standaardversie werkt het beste met zitbeenbreedtes van 9 tot 12 cm.


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van