29-07-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Terugblik Cycle Tour Amsterdam 2015

Zondag 14 juni heeft de 5e editie van de Cycle Tour Amsterdam plaats gevonden. Als mediapartner blikt Wielrenblad graag nog even terug op dit evenement om de ervaringen van de organisatie te delen.

De nieuwe start / finish locatie bij Restaurant Haddock is de organisatie bijzonder goed bevallen. Zo’n 1.500 deelnemers verzamelden zich bij Haddock op Zeeburgereiland voor hun deelname aan één van de vier afstanden of de sterk vernieuwde Ladies on tour, met kopvrouw Marijn de Vries. De gehele dag hebben de deelnemers kunnen genieten van heerlijk fietsweer met een aangename temperatuur en nagenoeg geen wind.

Na afloop heeft men bijzonder veel positieve reacties ontvangen van de deelnemers over de in hun ogen zeer aantrekkelijke routes die door liefst vier provincies voerden. De verzorgingsposten van de Cycle Tour Amsterdam heeft de organisatie geplaatst bij horeca gelegenheden en waar dit niet mogelijk was hebben wij horeca naar de verzorgingsposten gehaald.

Naast de aangeboden ravitaillering hebben er Barista’s gestaan op de verzorgingsposten in Baarn, Nijkerk en Almere, zodat de deelnemers overal de mogelijkheid hadden een kop koffie te kopen. Dit is naar tevredenheid geweest van zowel de deelnemers als de Barista’s.

Na afloop van de tocht konden de deelnemers op het terras van Haddock gezellig napraten met elkaar over hun verrichtte prestaties, onder het genot van een hapje, drankje en gezelligheid in de vorm van muzikaal entertainment.

Overall gezien is de organisatie bijzonder tevreden over het verloop van de Cycle Tour Amsterdam, alle betrokkenen worden natuurlijk hartelijk bedankt voor hun inspanningen tijdens het evenement!

 van