08-04-2022 - Skiën, Nieuws

Tessa Worley en Bollé, 15 jaar partnerschap en gedeeld succes

Tijdens de courchevel – Méribel finale voor meer dan 5.000 mensen, won Tessa Worley haar 2e Reuzenslalom Crystal globe, 5 jaar na haar eerste in Aspen. Een terechte beloning voor de racer van Team Bollé die al  jaren het wereldskiën domineert.

Sinds 1960, toen Bollé zijn eerste skibril lanceerde, is het merk toegewijd aan het produceren van de best mogelijke apparatuur voor de atleten die het ondersteunt om uitmuntendheid te bereiken. Een jaar geleden zegevierde Alexis Pinturault door het algemeen klassement van de wereldbeker en de kristallen bol op de reuzenslalom te winnen.  Dit jaar is het Tessa Worley die het seizoen perfect  afsluit door de Reuzenslalom Crystal Globe te winnen met 4 podiumplaatsen waaronder 2 overwinningen en 5 Top 10’s.

Bollé

Al meer dan 15 jaar draagt Tessa Worley de Bollé coloursluid en duidelijk en is nooit gestopt met het verleggen van de grenzen van prestaties en toewijding.  Waarden die het Franse merk elke dag ondersteunt.  De 2-voudig wereldkampioene reuzenslalom (2013 en 2017) reflecteerde een paar uur na dit ongelooflijke scenario op haar beloning  en zei: “Ik wist dat het een race vol spanning  zou worden, maar op dit moment had ik me de overwinning  niet voorgesteld. Het is een moment in Frankrijk, voor eigen publiek, waar een sporter van droomt. Er is vandaag een heel belangrijke sentimentele, emotionele kant. Het was een onverwachte wereldbol, ik had niet gedacht dat ik het hele seizoen op zo’n niveau kon skiën. Dank aan Bollé om me zo lang te hebben gesteund en om me elk jaar van de beste producten te voorzien, deze wereldbol is ook een beloning voor het hele team.

Bollé

Louis CISTI, Vice President Marketing Bollé

We zijn enorm trots op Tessa en haar in onze familie te hebben. Ze verdient deze wereldbol helemaal. De context en de spanning rondom deze finale maakten dit moment nog mooier. Gedurende 15 jaar is ze nooit gestopt met constant haar grenzen te verleggen, altijd op zoek naar de perfecte curve, de volbrachte race. Deze eis weerspiegelt wat we dagelijks toepassen bij de ontwikkeling van onze producten. Naast een geweldige atlete en concurrente is Tessa een geweldig persoon, zeer inspirerend, altijd beschikbaar en klaar om haar ervaring met ons te delen. Wat een trots om haar onze biiënten te zien dragen! Wat een kampioen!

Bollé

Bekijk het tenue gedragen door Tessa Worley

De racer met 16 wereldbekeroverwinningen is uitgerust met de Medalist Carbon Pro-helm, compleet met MIPS-technologie, en Nevada-bril. Producten getest en goedgekeurd door het hele raceteam om te presteren op het hoogste niveau en in de moeilijkste omstandigheden.

Bollé

Meer over Bollé en hun snow collectie bekijk de website. Zie hier de website.


Soul Magazine is te bestellen in onze webshop. Zie hier de webshop. Voor meer wintersport nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van