16-05-2024 - Nieuws, Wielrenblad

Test de Canyon Grizl tijdens de Outdoorspecialist Bikepackdag!

Laat je inspireren op maandag 20 mei 2024 (tweede pinksterdag) en kom naar de tentenshow van Outdoorspecialist Soellaart in Haarlem. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn op het sportveld op de hoek van de Delftlaan (Randweg/N208)/Kleverlaan 150 200 tenten opgezet.

Een ongedwongen evenement speciaal voor vakantiegangers en kampeerders die tenten van binnen en buiten willen zien, voelen en ruiken en eventueel ook aanschaffen. Met keuze uit twintig merken is er voor elke soort vakantie een goede tent te vinden. Met veel acties en activiteiten, ook voor de kinderen en voor het eerst zijn er ook foodtrucks aanwezig.

Parkeren is mogelijk aan de overkant bij de Haarlemse schaatsbaan, IJsbaanlaan 2. In samenwerking met Outdoorspecialist wordt er tijdens de tentenshow dit jaar ook een bikepack-dag georganiseerd. Naast de reeds aanwezige collectie fietstenten kan je op deze dag de verschillende fietsen uitproberen van Canyon, van een comfortabele trekkingbike tot een sportieve gravelbike.

Kom jij ook?

Ontdek bikepacking bij de Outdoorspecialist Bikepackdag! Leer alles over reizen met de fiets, met Canyon’s Grizl, Pathlite:ON SL en Grizl:ON.

Soellaart Tentenshow

Start het outdoorseizoen goed bij de Tentenshow van Soellaart in Haarlem! Ontdek 150+ tenten en merken zoals Ortlieb & Bike Explorer. Gratis entree!

Volg Canyon op sociale media platformen, Instagram, Facebook.

 van