18-10-2012 - Kitesurfen, Nieuws

Testweek Oostvoorne

Vanaf a.s. zaterdag t/m volgende week zondag moet je in Oostvoorne zijn! Ook dit jaar is het Euro funcenter gelukt om in de herfstvakantieweek de allernieuwste wind- en kitesurf spullen een week lang ter beschikking te krijgen! Een week lang onbeperkt alles helemaal gratis* uitproberen! Windsurfers op het Oostvoornse Meer en kiters kunnen uiteraard de spullen meenemen naar autostrand of de Maasvlakte.

Windsurfmerken: FANATIC met als toppers voor het komend jaar de Gecko, de Ray (100% Falcon shape maar meer comfort), Hawk (kompleet vernieuwd). JP met o.a. de nieuwe Supersport, Freestyle Wave en de bewezen All Ride. TABOU met de hagelnieuwe Thunder en Speedster, de spectaculaire 3S en natuurlijk de inmiddels legendarische Rockets. Ook (onder voorbehoud) kunnen de nieuwe F2 boards aan de tand gevoeld worden.  ZEILEN hebben we de 2013 modellen van onze huismerken North, Gaasta en Neil Pryde.

Kiteboardmerken: North, Naish, Gaastra, Best, Cabrinha, Brunotti, Slingshot, Ozone en F One.  Natuurlijk hebben we ook de nieuwe boards met o.a. de nieuwe Youri, Dimension, X Ride, Jaime etc etc.

*testvoorwaarden; Er worden alleen testspullen uitgegeven met achterlating van een geldig legitimatiebewijs. Testen is geheel voor eigen risico en schades moeten direct voldaan worden. LET OP….Maandag is Oostvoorne gesloten!!!!

 van