13-02-2017 - Snowboarden, Nieuws

The Fourth Phase met Travis Rice

The Fourth Phase heeft iedere snowboard liefhebber al 10 keer gezien. Nu, The Fourth Phase met Travis Rice POV. Wat houdt dat in? Check onderstaande video’s om te zien wat Travis ziet tijdens die zieke afdalingen!

In de reeks van GoPro perspectives: The Fourth Phase met Travis Rice, laat je het perspectief zien wat Travis ziet tijdens het afdalen. De beelden zijn geschoten met een GoPro die bevestigd zit op de helm van Rice. Hierdoor kan je goed zien hoe Travis snelle beslissingen moet nemen op het moment dat hij een dikke drop maakt.

De reeks bestaat uit 4 afleveringen, waarin elke aflevering begint met een persoonlijk en intiem moment. Een team van GoPro heeft twee jaar gezocht om het mooiste en vetste beeldmateriaal bij elkaar te vinden.

Aflevering 1 – Alaska: Seek and Destroy

Travis en Eric Jackson nemen je mee naar de enorme toppen van Alaska, waar ze op zoek gaan naar de beruchte ‘Alaska Crack’. Daarnaast vinden ze nog genoeg andere lines waar je als kijker van gaat glunderen.

Aflevering 2 – Wyoming: Life on Mars

In deze aflevering is Travis z’n achtertuin aan de beurt, Jackson, Wyoming. Verder dan het bekende Jackson Hole Mountain Resort. Hier gaat Travis op zoek naar de perfecte poedervelden. Samen met Bryan Iguchi vinden ze de bowl ‘Mars’, diep in de Wyoming backcountry.

Aflevering 3 – Japan: Peaks, Pillows and Pow

Samen met Mark Landvik pushed Travis de grenzen in de Japanse Alpen. Ze vinden enorme velden tijdens de zoektocht naar diepe poeder, steile afdalingen en genieten van de omgeving.

 Aflevering 4 – Alaska: The Reciprocal Loop

In de laatste aflevering van de GoPro serie rijdt Victor de Le Rue samen met Travis in een van Alaska’s meest uitdagende omgevingen. Victor leert en pushed zichzelf als nooit te voren onder begeleiding van Travis en de freeride legende Jeremy Jones.

 van