10-08-2010 - Windsurfen, Nieuws

The Mission 2010 – Final Edition

Wat in 2004 begon als een fun-vent, groeide in een paar jaar uit tot het grootste windsurfevenement van de Benelux: The Mission. Talloze grote namen hebben het event aangedaan, moterbootfreestylen (inmiddels zelfs door de PWA overgenomen) beleefde er zijn premiere en Victor Fernandez dronk er zijn eerste biertje.

 

Na zes succesvolle edities wordt de zevende de laatste, The Mission gaat stoppen! Niet zonder eerst nog even krachtig af te sluiten natuurlijk, en als je er nog nooit bij was is dit dus je laatste kans.

 

Het fun-slalomevenement vindt plaats in het weekend van 21 en 22 augustus en wordt gehouden op de Kabbelaarsbank bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam. Inschrijvingen staan open voor alle leeftijden; iedereen mag meedoen, van jong tot oud. Er wordt gevaren volgens de Olymische gedachte; meedoen is belangrijker dan winnen. Fun staat voorop, maar natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te winnen.

 

Alle Benelux-toppers van de merken F2, Fanatic, MauiSails en ION zullen dit weekend aanwezig zijn evenals de Braziliaanse wavesensatie Brawzinho en ook Tonky Frans kan deze allerlaatste Mission natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan. Laure Treboux is al een week voor het event aan het warmdraaien met een Girls Camp en verder komt Duncan Zuur een aantal wakeboarddemo’s geven en zal zijn vette speedboot zorgen voor wat golven voor de freestylers.

 

Als klap op de vuurpijl is The Mission ook strijdtoneel van de Robinson Challenge 2010: Rintje Ritsma en Dennis van der Geest gaan op zoek naar de ultieme Robinson Champ 2010 die hun zal vergezellen naar Soma Bay in Egypte, waar onder andere robby Naish een clinic geeft. Inschrijven hiervoor doe je op www.clurobinson.nl/champ2010.

 

Voor deelnama aan The Mission vul je het aanmeldformulier in op www.the-mission.eu, hier kun je je ook aanmelden voor het Girls Camp. Tot 15 augustus krijg je 10 euro korting op de inschrijving en betaal je slechts 30 euro in plaats van 40 euro ter plaatse.

 

See you at the Mission!

 

Delen

 


Motion windsurf magazine – Abonnee worden?


 van