11-08-2011 - Windsurfen, Nieuws

The mission XL. Heel even wachten nog.

Nog een klein weekje wachten en dan is het eindelijk zover. The Mission is terug en wel als XL! In het weekend van 20 en 21 augustus wordt de Kabbelaarsbank bij Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam weer overgenomen door windsurfers uit het hele land en zelfs van over de landsgrenzen zullen ze hun surfmobielen richting het grootste surffestival van Nederland sturen.

De basis van The MissionXL is nog steeds het fun-slalomevenement. Inschrijvingen staan open voor alle leeftijden en fun staat voorop, al zijn er natuurlijk ook mooie prijzen te winnen. Verder op het programma extra aandacht voor het 40-jarig jubileum van de windsurfsport in Nederland.Tijdens het weekend zullen de merken North Sails, Unifiber, Select, JP, Neilpryde, Gaastra, Tabou, Fanatic, ION, Quatro, Ezzy, Mystic, Starboard, Severne, F2 en Choco Fins hun nieuwste boards, zeilen, masten, masten, gieken, vinnen, trapezes en pakken presenteren. Behoorlijk XL dus, zeker als je je bedenkt dat ze naast hun windsurfspullen ook nog SUP’s meebrengen om te testen.

Ga snel naar www.boardguru.nl om je in te schrijven of wordt vrienden met The MissionXL op Facebook www.facebook.com/missionXL, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes.

 

Een impressie hoe het vorig jaar was zie je hieronder

[vimeo id=”18348738″ w=”615″]

 van