20-09-2021 - Skiën, Nieuws

THE NORTH FACE: ACTIVE TRAIL

The North Face® introduceert zijn nieuwste Active Trail-collectie. De collectie is onderdeel van de ‘Have You Ever’-campagne van het merk en ontworpen voor performance zonder grenzen en ontdekken zonder compromissen. Daarmee zijn de kledingstukken ideaal voor vrouwen die de trail geheel in comfort en stijl willen veroveren.
De complete collectie biedt de perfecte balans tussen warm en ademend voor actieve dagen op de trail en wandelingen in de bossen, de bergen of de stad. De kenmerkende zachte materialen en zweet-afvoerende technologie van Active Trail zijn teruggekeerd met premium functionaliteit om trailers droog en comfortabel te houden.  

Combineer de kleding met de VECTIV™ Exploris FUTURELIGHT™Boots, die verkrijgbaar zijn in verschillende nieuwe kleuren. Bovendien zijn ze ontworpen voor maximale energie op de trail en zijn ze zowel duurzaam als licht van gewicht. 
De dameslijn is uitgevoerd in twee opvallende en kenmerkende stijlen en wordt vergezeld door de Active Trail-rugzak 20L – ontworpen voor de buitenlucht en de wilde natuur. De Dune Sky 7/8-legging is reflecterend, voor veiligheid in omstandigheden met weinig licht. Daarnaast biedt de Windy Peak-anorak bescherming tegen de wind en is hij uitgerust met waterbestendige technologie voor onvoorspelbare weersomstandigheden. 

De collectie is nu verkrijgbaar via www.thenorthface.nl. Op de hoogte blijven van toekomstige collecties? Volg @thenorthface op Instagram en Facebook.

 van