24-09-2018 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

The North Face: New Explorers

The North Face® introduceert een nieuwe wereldwijde campagne met als titel ‘New Explorers’. Deze campagne inspireert mensen om naar buiten te gaan en laat een nieuwe generatie zien dat ontdekken een state of mind is. Het merk The North Face® staat al meer dan vijftig jaar bekend om het helpen opzoeken van grenzen in de outdoorwereld.

De campagne borduurt voort op het merkethos dat al enkele decennia geldt: ontdekken verandert je leven. The North Face® bracht dat ethos al in de praktijk met innovatieve producten, expedities met atleten en filantropische programma’s zoals het Explore Fund™. The North Face® gaat nu verder dan het fysieke aspect om de definitie van ontdekken uit te breiden. Hiermee geeft het een nieuwe generatie de moed om ook naar buiten te gaan en de wereld te ontdekken.

“De afgelopen vijftig jaar hebben we de fysieke grenzen verlegd, en we zijn niet van plan te stoppen. Er zijn nog zoveel manier om te verkennen en ontdekken”, gaat Tom Herbst, global vice president of marketing bij The North Face®, verder. “Of je nu bergbeklimmer of muzikant bent, wat ons allemaal verbindt als ontdekkers, is een nieuwsgierige instelling gecombineerd met de moed om iets nieuws te proberen. Deze campagne verbreedt die ontdekkingsspirit via verschillende culturele touchpoints in muziek en kunst, maar ook in onze traditionele bergsporten.

Om de nieuwe generatie ontdekkers in de spotlight te zetten introduceert The North Face® een serie korte video’s met daarin diverse muzikanten, atleten en activisten. Onder meer muzikant Pi’erre Bourne, snowboarder Jess Kimura, filmmaker Jimmy Chin, pianist Okiem en stuntvrouw Marie Mouroum delen de manieren waarop zij ontdekken als een mindset belichamen.

Met name in Europa werkt The North Face® nauw samen met deze ontdekkers om de visie tot leven te brengen op diverse lokale evenementen. Elk van die evenementen wordt samengesteld door de ontdekker zelf. Zo kiezen ze bijvoorbeeld de locatie en maken deze bekend aan het publiek. Ze motiveren deelnemers om uit hun comfortzone te stappen om hun omgeving op nieuwe manieren te ontdekken. Volg deze influencers voor updates over locaties en deelnemers via:

 van