04-10-2022 - Snowboarden, Nieuws

The North Face NSE geïntroduceerd

The North Face brengt zijn nieuwste NSE-collectie op de markt, eentje die de toekomst van het ontdekken nóg mooier maakt door mensen de vrijheid te geven om hun eigen realiteit in alle volledigheid uit te drukken.

De collectie verwijst respectvol naar het verleden, terwijl het de toekomst omarmt door het samenvoegen van functionele onderdelen met experimentele ontwerpen. Zo creëert de collectie een dynamisch gevoel van individualiteit en expressie, waarmee je je eigen wereld vorm kunt geven. 

De campagne wordt in beeld gebracht in een betoverende, futuristische ruimte. Twee leden van het The North Face Explorer Team, snowboarder David Djité en muzikant Hindaco, blazen de campagne leven in. Beiden zijn experts in het definiëren van hun eigen realiteit en het verleggen van grenzen. Ze helpen anderen om dit voorbeeld te volgen met de collectie en zo een toekomst te creëren die je de vrijheid geeft om je identiteit, stijl en realiteit uit te drukken. 

De nieuwe NSE-collectie bevat prestatiegerichte kledingstukken, waarmee je helpt de ogen te openen van anderen voor de eindeloze mogelijkheden van persoonsgebonden realiteit – waarmee je zelf onderdeel kunt zijn van het creëren van een nieuw tijdperk van ontdekking. Door de kracht van eenvoud en functionaliteit te combineren met nauwkeurige ontwerpen en zowel subtiele als levendige kleurpatronen, zet NSE de standaard voor verkenning van de wereld en de sterren boven ons. 

De collectie, die ook uitstekend geschikt is om op straat te dragen, en bestaat uit dames- en herenkleding vormt een essentiële toevoeging voor elke garderobe. Dit omvat gedurfde re-designs van een paar van de meest begeerde items van The North Face, zoals de VECTIV™ Taraval, de Hot Shot Backpack en het Gartha Body Suit voor dames. 

De NSE-collectie is vanaf 29 september verkrijgbaar op www.thenorthface.eu en in geselecteerde winkels van The North Face.


Voor meer snowboard en ski nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL en volg ons op Facebook en Instagram!

 van