04-08-2020 - Snowboarden, Skiën

The North Face presenteert gerecyclede Reduce Collection

The North Face introduceert duurzame zomermode, afkomstig van de fabrieksvloeren en klaar voor een tweede kans voor avonturen: The North Face Reduce Collection.

De nieuwe collectie is gemaakt van 100 procent gerecyclede materialen, zoals overgebleven en afgedankte stoffen, en ontworpen voor gebruik in de natuur. Dankzij de duurzame eigenschappen beschermt de collectie de natuur om ons heen, zodat ook de volgende generatie avonturiers ervan kan genieten.

De Reduce Collection heeft als doel bewustzijn te creëren voor de voordelen van recyclen en hergebruiken op kwalitatieve wijze. Ook is de collectie onderdeel van de visie van het merk op duurzame innovatie en de bescherming van de ongerepte natuur.

Er is keuze uit vier kleurcombinaties en drie kledingstukken: de Graphic Crew Long-Sleeve, de bekende Short-Sleeve Tee en de Reduce-shorts in cardinal red of TNF black. Voor een complete look als je de natuur weer opzoekt.

De collectie is nu verkrijgbaar via de website van The North Face en in geselecteerde The North Face-winkels. Om op de hoogte te blijven van toekomstige lanceringen, volg je @thenorthface op Instagram en @thenorthface op Facebook. 

 van