16-03-2021 - Snowboarden, Nieuws, Skiën, Nieuws

THE NORTH FACE: RAINWEAR ESSENTIAL

The North Face brengt de Apex Flex FUTURELIGHTTM en de Dryzzle FUTURELIGHTTM terug binnen de Rainwear Essentials-collectie. Deze duurzame, milieubewuste jassen zijn gemaakt voor de moderne avonturier en uitgerust met een innovatieve ademende, waterdichte technologie, zodat niets je nog tegenhoudt om de wereld te ontdekken.

The North Face

Het FUTURELIGHTTM-materiaal is gemaakt van een ultradun nano-membraan dat een luchtstroom creëert en tegelijkertijd water buitenhoudt, waardoor de jas betere ventilatie biedt zonder dat hij je lichaam minder goed beschermt. Blijf langer op pad met de drielaagse bescherming met gesealde naden die helpt om je lichaamstemperatuur te reguleren – hoe snel of langzaam je ook beweegt.

The North Face

De Dryzzle FUTURELIGHTTM heeft stijl met kleurpatronen als Burnt Olive Green en Misty Jade. De jas heeft een vaste, verstelbare capuchon, verstelbare Velcro®-manchetten en een stormflap met drukknoopsluiting om lichaamswarmte binnen te houden en wind en regen te weren.

The North Face

De nieuwe seizoenskleuren van de Apex Flex FUTURELIGHTTM zijn, onder andere, Monterey Blue en Dark Grey Heather. De jas heeft gesealde naden, voorop aan de binnenkant een stormflap met rits, en is gemaakt van een zacht, comfortabel en licht elastisch materiaal. Daardoor zit de jas de hele dag lekker.

The North Face

De Rainwear Essentials-collectie is nu verkrijgbaar, klik hier!
En in geselecteerde winkels van The North Face.


Word abonnee van Soul Magazine zodat je het nieuwste magazine als eerste ontvangt en geen artikel hoeft te missen. De nieuwe uitgave van Soul is ook los te bestellen via de Soul Webshop of in de betere boekhandels. Volg Soul Magazine op Facebook en Instagram!

 van