The North Face ThermoBall™ Eco-donsjas

The North Face ThermoBall™ Eco-donsjas heeft zélf een nieuw jasje gekregen. In het nieuwe design zit innovatie die je moet dragen om het te geloven.   De bekroonde dons-alternatieve ThermoBall Eco-jas is een lichtgewicht en draagbare must voor ontdekkingstochten. De ThermoBall Eco is voorzien van vernieuwde baffle-uitlijning die de isolatie maximaliseert voor lichtgewicht warmte en minimale koude plekken. 

This image has an empty alt attribute; its file name is F21_TMB_IN-SITU_005-1024x683.jpg

Het vernieuwde design is gemaakt van 100 procent gerecycled materiaal, zowel van binnen als van buiten, met een buitenkant van gerecycled polyester en gerecycled isolatiemateriaal. Zo beschermt de jas tegen de kou, en tegelijkertijd het milieu. 

This image has an empty alt attribute; its file name is F21_TMB_IN-SITU_019-1024x683.jpg

Elke ThermoBall Eco-style is gemaakt met een synthetisch alternatief voor dons, ontwikkeld in samenwerking met Primaloft. Hiermee bieden de jassen de beste balans tussen warmte en mobiliteit, en geven ze ook nog eens miljoenen plastic flessen een nieuw leven – omdat The North Face gelooft dat elke uitrusting sterk moet zijn tegen de kou, en beter voor de planeet.

This image has an empty alt attribute; its file name is F21_TMB_IN-SITU_033-1024x683.jpg

De nieuwe ThermoBall Eco-collectie is verkrijgbaar in nieuwe kleurstellingen, waaronder glowing orange en classic black, en wil laten zien dat het bij avontuurlijke kleding om de binnenkant draait.

This image has an empty alt attribute; its file name is F21_TMB_IN-SITU_034-1024x683.jpg

De collectie is nu verkrijgbaar via https://www.thenorthface.eu/nl/, in geselecteerde The North Face-winkels en bij geselecteerde retailpartners. Om op de hoogte te blijven van toekomstige lanceringen, volg @thenorthface op Instagram en @thenorthface op Facebook. 

 van