The North Face’s Seven Summits-collectie

Omarm de uitdaging, verander de toekomst 

The North Face introduceert de nieuwste editie van de Seven Summits-collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de uitdaging om de toekomst te veranderen. De nieuwe productlijn is gemaakt van gerecycled materiaal, dat is verzameld op de flanken ‘s werelds bekendste summit; de Mount Everest.   

Omdat deel van de wereld te helpen herstellen waar we altijd inspiratie uit gehaald hebben, worden onze Bottle Source t-shirts gemaakt van plastic flessen die zijn verzameld in de Indiase Himalaya-stroomgebied Hierdoor wordt het gebied beschermd, zodat toekomstige generaties het gebied later ook nog kunnen ontdekken.

Onze waterdichte, ademende en lichtgewichte FUTURELIGHT™-functies in de 7SE Jacket 1994, Retro Mountain Light Pant en Mountain Lite Cap stellen ontdekkingsreizigers in staat om de uitdaging aan te gaan en elke omgeving in alle comfort te verkennen.

De nieuwe collectie is vanaf woensdag 12 februari verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en The North Face-winkels. Ga naar http://www.thenorthface.nl voor meer informatie over waar je de collectie precies vindt.

Voor meer sneeuw nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van SOUL Magazine en volg ons op Facebook en
Instagram!

 van