28-09-2021 - Surfen, Nieuws

THE SPOT ZANDVOORT – NK SUP WAVE 2021

Zandvoort, 27 september – Afgelopen zaterdag (25 september 2021) vond het Open NK SUP WAVE plaats bij The Spot in Zandvoort. Ruim 25 wave suppers uit binnen- en buitenland gingen de strijd aan voor de felbegeerde Open Nederlandse titel in de mannen én vrouwen categorie. Met uitdagende Noordzee condities wisten de riders de jury te imponeren met radicale turns, floaters, creativiteit en spectaculaire snelheid.

Alle riders, jury, sponsoren en organisatie verzamelen zich ten aanvang van de wedstrijd in de skippersmeeting.

Over het NK SUP WAVE 2021
Wegens de Covid maatregelen kon het open NK SUP Wave in 2020 niet plaatsvinden. Des te groter was de vreugde, concurrentie én het niveau riders tijdens de 2021 editie. Dat de top van SUP Nederland aanwezig was werd al snel duidelijk. Er werd met volle 200% input skills en tricks uit de kast getoverd in uitdagende, maar prachtige Noordzee Swell condities.

Na een 4 man sterke finale in zowel de mannen als vrouwen categorie selecteerde de vakjury twee nieuwe Nationale SUP kampioenen.

De felicitatie gaat uit naar de nieuwe Nederlandse titelhouders:

Categorie Heren

  1. Koen Proost
  2. Kjell de Bruijn
  3. Cees Velberg

Categorie Dames


1. Emma Reijmerink
2. Arianne Aukes
3. Stephanie da Silva Curie

Het OPEN NK SUP WAVE 2021 werd georganiseerd door The Spot, medemogelijk gemaakt door ION & Fanatic ,The Spot Watersport, Gemeente Zandvoort en ondersteund door het Watersportverbond. Nogmaals dank voor jullie steun en vertrouwen.

Check hun nieuwe website gotothespot.com

 van