05-08-2010 - Windsurfen, Nieuws

The Wind Experience

Een evenement voor jong en oud, beginner, amateur of professional! Hoofdactiviteit in het weekend zijn de zéér toegankelijke slalomwedstrijden voor beginners, amateurs én deelnemers van het Nederlands Kampioenschap. Een leuke kans om eens kennis te maken met een wedstrijd.

 

 

Naast deze slalomwedstrijden is door de organisatie een uitgebreid programma met vele activiteiten samengesteld;

TESTEN, op Zaterdag en Zondag zijn vele nieuwe boards en zeilen van de grootste windsurfmerken van Nederland te testen! De kosten hiervan zijn gratis, je moet alleen even je identiteitsbewijs meenemen.

SURFLESSEN, Leerwindsurfen.nl geeft het gehele weekend met professionele instructeurs windsurflessen voor maar 10 euro per persoon! Dé kans om eens goed kennis te maken met de sport.

CLINICS EN DEMO’S, afhankelijk van de wind zullen verschillende clinics en demo’s gegeven worden. Als het hard waait kan er genoten worden van de freestyle demo door Nationale en Internationale windsurfhelden! Als het niet waait zal er alles verteld worden over de disciplines speed en slalom.

STANDS, gedurende het weekend presenteren verschillende merken en bedrijven zichzelf op het evenemententerrein. Denk hierbij aan Vela Sports Travel, Island Tribe zonnenbrand, het testpanel van Indo Board Balance Trainer en Power Balance!

BBQ/PARTY, zaterdagavond maken we na alle actie plaats voor een heerlijke Barbecue. Vlees van de beste slager uit de regio in combinatie met een lekker drankje van Beachbar Brandendzand zulllen de voorbereiding zijn op het feest van die avond met SUNSET DRIVE. DJ Rien Zwaan met zijn VW Samba uit 1966. Maar na het eten zullen eerst alle prijzen van de aanwezige leveranciers verloot worden onder de deelnemers tijdens de tombola!

NACHTSURFEN, een nieuwe primeur in Nederland! Heb je altijd al eens in het donker willen surfen? Dit is je kans! Op de Zaterdagavond zullen we voor zonsondergang een baan dicht voor de kant uitleggen. Begeleid door onze boten, licht op de pieren en het beetje licht van de maan kan jij het water op! Voor enkele euro’s kan deelgenomen worden aan dit spektakel, de organisatie zorgt dan dat jij voorzien bent van een lichtje aan je giek!

LOUNGE, Naast de inschrijftent is een grote lounge opgesteld waar iedereen tussen de heats van de slalomwedstrijden door even kan relaxen. In deze lounge kan via een groot scherm ook de wedstrijd LIVE gevolgd worden.

Er kan overnacht worden bij Camping Waddenzee in Westerland. Deze camping licht op loopafstand van het evenemententerrein! Kosten voor een enkele overnachting voor 2 personen bedragen 10 euro per plaats. Meer informatie over de camping en de route naar het evenement vind u op de website.

 

Voor alle onderdelen kan ingeschreven worden op www.thewindexperience.nl! De kosten om deel te nemen aan het gehele evenement zijn 25 euro per persoon, bij voorinschrijving. Inschrijven op de dag zelf is 30 euro per persoon. Hiervoor doe je mee aan de slalomwedstrijden, BBQ, ontvang je waardebonnen en een goed gevulde goodiebag! Je kunt tot uiterlijk 1 September voorinschrijven en betalen via de website.

Meer info en inschrijven: www.thewindexperience.nl

 


Motion windsurf magazine – Abonnee worden?


 van