29-01-2014 - Skiën, Nieuws

Thule SkiClick wint ISPO Gold Award 2014

De gloednieuwe Thule SkiClick heeft al direct een ISPO Gold Award in de categorie Ski gewonnen op de sportbeurs ISPO in München. De SkiClick is de innovatieve skidrager met geïntegreerde bevestigingsband en functionaliteit voor het ophangen van de drager aan de muur.

De Thule SkiClick skidrager is ontworpen om ski’s snel en veilig mee te nemen naar de wintersport. SkiClick heeft drie functies: het vervoeren van ski’s op de auto, als draagriem om de ski’s gemakkelijk de piste mee op te nemen, en als muurbevestiging om de ski’s netjes op te bergen.

Ieder jaar evalueert een jury van onafhankelijke professionals uit de sport business honderden outdoor-producten. De ISPO Awards is voor zowel de industrie als de consument een bewijs van kwaliteit.

“Deze nieuwe onderscheiding, na alle productawards op Eurobike, Interbike, Bike Expo en Outdoor Retailer, laten ons zien dat onze strategie van innovatie werkt en dat we producten op de markt brengen die goed vallen in de groeiende outdoor sector. De ISPO award is een echte kwaliteitsstempel,” aldus Magnus Welander, CEO van de Thule Group.

 van