05-03-2018 - Snowboarden, Nieuws

De nieuwe Upslope rugzakken van Thule

Thule, het Zweedse outdoor lifestylemerk, brengt een nieuwe versie uit van de populaire collectie Upslope ski- en snowboardrugzakken. Deze zijn speciaal ontworpen om eenvoudig toegang te hebben tot je meest gebruikte spullen, zonder de tas van je rug te hoeven halen. De Thule Upslope komt voor 2018 in een nieuwe maat en met de optie om de tas uit te rusten met een Mammut  Removable Airbag System 3.0.

De Thule Upslope collectie ski- en snowboardrugzakken is compleet vernieuwd voor 2018, met een extra tussenmaat (20L/25L/35L) en de mogelijkheid de tas uit te rusten met een Mammut RemovableAirbag System 3.0 (enkel 25L en 35L). De Thule Upslope is klaar voor elk avontuur in de bergen.

De rugzak biedt snelle toegang tot je spullen, veelzijdige draagmethodes voor ski’s of snowboard en eenspeciaal vak voor veiligheidstools voor in de sneeuw. De nieuwe collectie Thule Upslope rugzakken is beschikbaar vanaf augustus 2018.

De Thule Upslope kenmerkt zich door veelzijdigheid: met eenvoudige toegang tot je meest gebruikte spullen – zonder de tas van je rug te hoeven halen, verschillende manieren om je helm mee te  dragen, een speciaal vak voor veiligheidstools en slimme lussen waarmee je snel je uitrusting kunt grijpen. Het uitzicht is het enige waarvoor je nog hoeft te stoppen.

Zowel op als naast de piste kun je vertrouwen op de expertise van Thule  om jouw trip eenvoudiger te maken. Draag je ski’s of snowboard via een  zelf af te meten lus, die een breed scala aan ski’s en snowboards kan dragen. Extra grote zijvakken vouwen zich om je lichaam, waardoor de  rugzak comfortabel en stabiel aanvoelt tijdens het afdalen. Een geïsoleerde waterfleshoes voorkomt dat je drinkslang bevriest, waar compressie aan de binnenkant zorgt dat je bagage en spullen niet gaan rondslingeren tijdens ruige afdalingen.

De Thule Upslope is gericht op veiligheid en komt met speciale en eenvoudig te bereiken bergruimte voor specifieke veiligheidstools. De varianten in 25L en 35L zijn ook uit te rusten met het Mammut Removable Airbag System 3.0 (Mammut Removable Airbag System 3.0 en luchtpatroon worden apart verkocht).

Wil je meer informatie over de producten van Thule bezoek dan de website

 van