14-10-2015 - Kitesurfen, Nieuws

Tiende editie van Man of the Dam!

In het weekend van 24 & 25 oktober is het tijd voor de tiende editie van de Man of the Dam bij Kitecenter Natural High op de Brouwersdam. Tijdens dit jaarlijkse freestyle evenement krijgen kitesurfers tot 18 jaar de kans om hun skills te laten zien.

De jury, waarin regelmatig grote namen uit de Nederlandse kitesurfwereld deelnemen, beoordelen de jonge riders. Naast het klassement van de beste freestyle kiter, bepaalt de jury ook wie het opkomende talent is oftewel the Man of the Dam. De tiende editie is een mijlpaal voor dit mooie evenement. Sinds de eerste editie is Man of the Dam een vooraanstaand evenement voor jong kitesurfend Nederland. Menigmaal zijn er kitesurfers van het event doorgebroken in internationale kitesurfcompetities.

Zaterdag 24 oktober wordt het strandseizoen afgesloten met een knallende surfparty. Elke seizoensafsluiting bij Beachclub Natural High heeft een bijzonder thema, dit jaar is het Caribbean Vibes. Met een live optreden van niemand minder dan de band Orange Grove wanen we ons nog eenmaal in de tropische sferen. Kijk voor meer informatie over het evenement en het sluitingsfeest op de webpagina van de Man of the Dam

 van