Timboektoe Eindfeest – zaterdag 5 oktober

Met o.a. España Circo Este, Tony Clifton, Ocean Tribe en Creepin’ Johnson

Op zaterdag 5 oktober vindt bij Strandpaviljoen Timboektoe in Velsen-Noord het Eindfeest 2019 plaats. De zomer van 2019 zit er helaas weer op, maar niet voor we hem officieel hebben afgesloten met een enorme knalfuif – in traditionele Timboektoe-stijl. Er is weer een blik te gekke bands en DJ’s opengetrokken om dit seizoen nog één keer helemaal los te gaan!

Dit keer staan de Italiaanse feestbeesten van España Circo Este op het Timboektoe podium voor een heerlijke set keihard swingende tangopunk en serveren de beachbums van Ocean Tribe als voorgerecht ultiem chille zomerse surf vibes. Aan de muzikale knoppen draaien onze muzikale rotsen Shuffle en Kickflip tot laat, die samen van alle markten thuis zijn en altijd de slippers in de lucht krijgen.

In de tweede zaal Kamango wordt het weer een rockende party met de return van onze favoriete garagerockers Tony Clifton en de mannen van Creepin’ Johnson met rauwe bluesrock. Achter de draaitafels maakt DJ Duo Kuss het feest compleet tot in de kleine uurtjes met hun obscure vinylcollectie.

Timboektoe blijft natuurlijk ook in de wintermaanden gewoon 7 dagen per week geopend, voor gezellige drankjes, fijne akoestische optredens en heerlijke maaltijden met uitzicht!

Zaterdag 5 oktober
TIMBOEKTOE EINDFEEST 2019
Met live: España Circo Este, Tony Clifton, Ocean Tribe en Creepin’ Johnson
DJs: Shuffe, Kickflip en Kuss

Aanvangstijd: 22.00
Toegangsprijs: €16
Adres: Reyndersweg 1, Velsen-Noord

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.timboektoe.org en aan de kassa op de avond zelf.
Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.

 van