09-03-2018 - Surfen, Nieuws

Timboektoe – Openingsfeest 2018 komt er weer aan!

Zaterdag 7 april is het weer zover! Dan vindt het inmiddels legendarische jaarlijkse Openingsfeest van Strandpaviljoen Timboektoe weer plaats; de traditionele inluiding van een nieuwe zomer bij de Noordpier!

Dit jaar wordt het podium van Timboektoe bestiert door de twaalfkoppige brassband Gallowstreet met hun mix van hiphop, funk, afrobeat en dance, en de vlammende electro-rockers 45AcidBabies. Aan de muzikale knoppen draaien de muzikale rotsen DJ Kickflip en DJ Shuffle back to back tot laat, die van alle markten thuis zijn en altijd de voetjes van de vloer krijgen.

In de tweede zaal Kamango wordt het een waar beukfestijn met de nieuwe band Tusky met leden van John Coffey en onze eigen IJmondse stonerpunkers Tony Clifton met hun kersverse debuutalbum ‘Love Nordic Women’. Achter de draaitafels maakt DJ Santina Runaway daar de party compleet tot in de kleine uurtjes met haar high energy rock n’ roll.

Timboektoe is na het feest, net zoals in de wintermaanden, ook weer 7 dagen per week geopend, voor gezellige drankjes, fijne akoestische optredens en heerlijke maaltijden met uitzicht!

Aanvangstijd: 22.00
Toegangsprijs: €15
Adres: Reyndersweg 1, Velsen-Noord

Meer informatie is te vinden op de website of Facebookpagina van Timboektoe.

 van