15-03-2017 - Surfen, Nieuws

Timboektoe opent 8 april haar deuren

In april opent Strandpaviljoen Timboektoe de deuren van haar volledig verbouwde en vernieuwde hoofdpaviljoen. De bouw is al maanden in volle gang en de contouren van het nieuwe paviljoen zijn dan nu echt aan de horizon verrezen. Dezelfde sfeer en hetzelfde team, maar dan in een gloednieuw jasje.

Openingsfeest

Voortaan is Timboektoe, gelegen aan het prachtige strand bij de Noordpier in Velsen-Noord/Wijk aan Zee, het hele jaar door 7 dagen in de week geopend. Om dit heugelijke feit uitgebreid te vieren, vindt op zaterdag 8 april weer het befaamde Openingsfeest plaats. Met een uitgebreid programma in zowel het nieuwe paviljoen als het tweede paviljoen Kamango.

Op het programma staat weer een lekkere combinatie van nationale toppers en regionale helden: de surf-beatrockers The Black Marble Selection, stampende garagerock van Lookapony uit Eindhoven, psychedelic grunge van Mantra, dampende reggaevibes van General Jabbah en onze eigen stonerrockers Tony Clifton. Achter de decks staan deze avond onder meer Dirk Diggler, DJ Kickflip, Disko Dinozò en DJ Shuffle.

Timboektoe is vanaf begin april weer dagelijks geopend van ‘tien tot tien’, met een nieuwe menukaart, verse biologische sappen en natuurlijk heel veel goede muziek. Tijdens het openingsfeest wordt het vernieuwde paviljoen officieel ingewijd in klassieke Timboektoe-stijl!

Live: The Black Marble Selection, Lookapony, Mantra, General Jabbah, Tony Clifton
DJ’s: Dirk Diggler, DJ Kickflip, Disko Dinozò, DJ Shuffle
Aanvangstijd: 22.00
Toegangsprijs: €13 vvk/ €15 kassa
Adres: Reyndersweg 1, Velsen-Noord

Kaarten zijn verkrijgbaar via Facebook, de website en aan de kassa op de avond zelf.
Het is feest is alleen toegankelijk voor 18 jaar en ouder, legitimatie verplicht.

 van