04-07-2019 - Windsurfen, Nieuws, Magazines

Time for Motion #2 2019!

Het allernieuwste nummer van Motion is uit! Abonnees kunnen Motion ieder moment op het matje tegenkomen en kunnen genieten van de gaafste reisverhalen, foto’s, tutorials en nieuwtjes uit de windsurfwereld. Ben jij nog geen abonnee? Bestel hem dan snel in onze webshop of word hier abonnee! Hieronder al een klein voorproefje van het nieuwste nummer.

Skeleton Bay

Ergens in Namibië ligt een droomspot. Een haast bovennatuurlijk fenomeen aan de rand van de woestijn, waar perfecte golven kilometers lang breken op een paar meter van het strand. Camille Juban, Leon Jamaer, Flo Jung en Thomas Traversa gingen op zoek naar deze secret spot, en kwamen erachter dat dromen niet altijd bedrog zijn.

Basics – Backwind Jibe

Als je de duckjibe uit de vorige uitgave onder de knie hebt, is het tijd voor iets nieuws. De backwind jibe bijvoorbeeld. Een stukje lastiger dan de duckjibe, maar hartje zomer moet dat geen probleem zijn. Het water is opgewarmd, de zon schijnt en vallen is geen straf meer. Draaien maar!

Jeri & Icaraizinho – Terug naar het paradijs

In 2004 werd het in het noordoosten van Brazilië gelegen dorpje Jericoacoara door reisgids Lonely Planet uitgeroepen tot beste strand van de wereld. Dat het op deze paradijselijke locatie ook nog eens fantastisch windsurfen was, ondervonden wij een jaar later aan den lijve. Inmiddels heeft de massa Jeri ook gevonden. Is het nog steeds die prachtige windsurfoase van toen, of kun je de spot beter mijden? Wij keerden we terug voor een hernieuwde kennismaking.

Uiteraard ontbreken ook vaste rubrieken als de Echte Man Test, Moments en de Flashback niet. Wil jij deze gave artikelen niet missen? Bestel Motion #2 dan snel in onze webshop of word abonnee en kies uit een van de vette gratis welkomstacties!  Ben je op een surftrip maar wil je wel al het magazine lezen? Je kunt het nummer uiteraard ook in onze Soul Kiosk App bekijken!

 

Inhoud:

6. Editorial
8. Moments
15. Tussendoor
16. Strandjutten
22. Skeleton Bay
32. Echte Man Test
34. Tech Talk
40. Gallery
50. Basics
52. Jeri & Icaraizinho
64. Flashback
66. Closeout

 van