08-11-2012 - Skiën, Nieuws

TNF Freeride Film Festival 30november

Zo, zet deze maar met dikke stift in je agenda. Op vrijdag 30 november 2012 organiseert wePowder met support van The North Face het derde Freeride Film Festival. Met Amsterdam als locatie is het festival terug op de plaats waar het begon en belooft het een mooi feest te worden! 2 topfilms, 6 edits van eigen bodem, de wePowder awards en een afterparty… Koop nu je ticket! Voor Eur 7,50 (inclusief gratis drankje en reserveringskosten) ben je erbij.

2 Topfilms.
Er is goed naar jullie feedback geluisterd want er staan twee hele dikke films op het programma. Er wordt gestart met White Noise van de beste snowboarder ter wereld: Xavier de Le Rue. De avond eindigt met de blockbuster uit Noord-Amerika:  van MSP.

Benelux Edits!
Neerlands en Belgisch glorie op het witte doek. Het niveau van Cuts for Glory lag ontzettend hoog dit jaar en er is dan ook besluiten om iedere inzending het podium te geven dat het verdient: op het witte doek! Uiteindelijk bepaal jij met de rest van zaal wie er met een gloednieuwe The North Face outfit de winter in gaat.

Reserveer.
Voor € 7,50 heb jij een ticket. Hoe? Klik-Klik. Vorig jaar was de zaal bijna te klein en om aan de deur geen nee te hoeven verkopen word er dit jaar met tickets gewerkt.Print je uitnodiging en neem deze mee op 30 november.

Programma.
19.00 h. Zaal open
19.55 h. Opening
20.00 h. White Noise – Xavier de le Rue
21.00 h. WP Awards
21.45 h. Cuts for Glory
22.15 h. Superheroes of Stoke – MSP
23.30 h. After party
02.00 h. Einde

Locatie.
Club Odeon aan de Singel, hartje Amsterdam. Films kijken in een clubsetting met genoeg ruimte om te chillen, bij te kletsen en na de films even wat poederdansjes te doen, want de DJ draait tot sluit het dak eraf.

 van