TO DEW LIST

Spencer Paxson is geen onbekende in avonturen. Hij heeft de Challenger Deep voltooid door in één dag 10.000 meter te dalen. Een normale zaterdag omvat vaak een grindfiets, wat ski’s, een enorme klim naar de North Cascade-bergen en op tijd terugkeren naar huis om te douchen en de kinderen eten te geven.

Maar toen Spencer zijn laatste opdracht ontving, wist hij dat hij de man was for the job. Zijn driejarige zoon bedacht een To Dew List die Spencer kon behalen terwijl hij het druk had op school. Donuts eten? Check. Spetteren in plassen? Check. Zoek een dinosaurus … wacht … wat? Het goede nieuws is dat Spencer zijn trouwe Dew-E heeft om hem door Bellingham te slepen en er zeker van te zijn dat hij een kans maakt om de volledige lijst te voltooien.

DEW-E

De Dew-E heeft opnieuw gedefinieerd wat woon-werkverkeer betekent voor rijders over de hele wereld. We hebben zelfs gehoord dat dit het beste deel is van naar het werk gaan, boodschappen doen of een kroegentocht doen. Je snapt het wel. Spencer houdt van de rijkwaliteit van de Dew-E en dit jaar wordt het nog beter met een opnieuw ontworpen frame met een semi-geïntegreerde batterij die een Shimano E6100-motor van stroom voorziet. Met de ETube Bluetooth-app kunnen rijders hun voorkeuren aanpassen. Compleet met voor- en achterspatborden, een standaard en verlichting, de Dew-E is klaar om op te staan ​​en te schitteren voor de dagelijkse sleur!

De Dew-E is vanaf nu verkrijgbaar. Neem contact op met uw plaatselijke Kona-dealer of ga naar konaworld voor details!


Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van