10-02-2017 - Skiën, Nieuws

TomTom Adventurer wint IF design award 2017

Het TomTom Adventurer GPS Outdoor-horloge is bekroond met een IF Design Award 2017. Het horloge, dat geschikt is voor het tracken van outdoor-activiteiten, werd uit meer dan vijfduizend inzendingen als winnaar geselecteerd in de categorie Product discipline (Sport / Outdoor / Fietsen).

IF Design Award

“We zijn ontzettend trots op deze IF Design Award voor de TomTom Adventurer”, zegt Cees van Dok, VP Product Unit bij TomTom Sports. “Bij het ontwerpen van dit horloge wilde we ervoor zorgen dat het taai genoeg was om alle outdoor-avonturen te doorstaan. Deze award is een geweldige erkenning voor de teams, die ontzettend hard hebben gewerkt om de TomTom Adventurer op de markt te krijgen.”

https://www.youtube.com/watch?v=V11pN4zSUDg

Functies

De routeverkenner, hoogtemeter en batterijduur van de TomTom Adventurer zorgen ervoor dat trailrunners en wandelaars met een gerust hart de bergen in kunnen. Daarnaast is de Adventurer geschikt om op wintersport mee te nemen. Het horloge brengt de live-data die je tijdens je run opdoet real-time terug naar je horloge. Met een blik op het horloge zien wintersporters belangrijke data over snelheid, hoogte, afdaling en hellingsgraad.

Lees meer over de TomTom Adventurer op de website.

 van