21-10-2021 - Nieuws, Wielrenblad

Topeak RideCase Series

Fietsen stopt nooit met vooruitgaan. Of Topeak nu wereldkampioen Nino Schurter helpt zich voor te bereiden op het komende seizoen of een forens voorziet van accessoires voor de rit naar kantoor of de wekelijkse boodschappenrit – je kunt erop rekenen dat Topeak-fietsuitrusting je op weg helpt. Naar jouw bestemming.

De RideCases van Topeak voor iPhone hebben een krasbestendig, antislip, hoogwaardig technisch polymeer/rubberen exoskelet met dubbele dichtheid voor bescherming tegen schokken en stoten dat jouw telefoon veilig vasthoudt terwijl u onderweg bent.

Je kunt de Topeak RideCase zowel aan je stuur als in je stuurpen bevestigen. Het beeldscherm van je telefoon is zowel in landscape modus als in verticale modus vast te zetten. Naast de rubberen RideCases voor iPhone zijn er ook universele hoesjes verkrijgbaar.

Bekijk de gehele RideCase series van Topeak op de website!


Voor meer wielren nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk op Ridersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Wielrenblad en volg ons op Facebook en Instagram!

 van