26-10-2021 - Mountainbiken, Nieuws

Topeak tubeless bandenreparatie

Topeak Co2 pomp Tubi Master X incl Co2 cartr.

Deze supercompacte tubeless bandenreparatie- en pompkit is voorzien van een geavanceerde 2-in-1 CO2-injector die een lekke band repareert en tegelijkertijd de tubeless band oppompt met een forse luchtstoot. Kan ook worden gebruikt als traditionele CO2-pomp via het ventiel. De pompkop is geschikt voor zowel een auto- als Frans-ventiel en met de meegeleverde klittenbandstrook kun je de pompkop samen met één of twee 16/25 grams CO2-patronen aan zitbuis, zadelrails of frame bevestigen.

Een stap reparatie
Topeak tubeless bandenreparatie- en inflatiekit
  1. Steek de stekker door het gat in de band
  2. Massale luchtinflatie door op de luchtregelaar te drukken
  3. Plug Retainer houdt de plug op zijn plaats tijdens het verwijderen van de plug-tool
Inflatie
Topeak tubeless bandenreparatie- en inflatiekit
  1. Inschroefbare CO2-patroon
  2. Koppel aan de klepsteel
  3. Enorme luchtinflatie door op de luchtregelaar te drukken

Bekijk het product op de Topeak website!

Topeak Minitool Ninja Tubi11

De tubeless bandenreparatie-minitool met 11 functies plus 5 stuks reparatiepluggen van 3,5 mm dikte zijn in de behuizing van de Ninja opgeborgen voor snelle bandenreparaties of fietsonderhoud langs de weg of trail. Aantal functies: 12. Gewicht: 157g. Materiaal: Verchroomd vanadium staal. Tools: 2-2.5-3-4-5-6 inbus, T25 Torx, 1x geharde bandenlichter, RVS ruimer – mes- plug tool en 5x 3.5mm dikke repair.

  1. Tubeless bandenreparatietools klikken in het gereedschapslichaam voor eenvoudig gebruik bij het uitvoeren van bandenreparaties
  2. Eenvoudige bediening bij het uitvoeren van bandenreparaties
  3. Gebruik een mes om overtollig plugmateriaal af te knippen

Bekijk het product op de Topeak website!

Topeak Vloerpomp JoeBlow Tubi 2Stage

De JoeBlow Tubi 2Stage is ideaal voor het snel en eenvoudig monteren van tubeless banden. De innovatieve Tubi-Head verwijdert de Franse ventielkern waardoor een enorme luchtstroom een tubeless band snel in de velgrand duwt en de band oppompt zonder drukverlies of het weglekken van tubeless dichtmiddel! Het 2Stage pompontwerp heeft een hendel waarmee naar keuze elk soort band met hoge druk of met hoog volume kan worden gepompt.

Fase 1 opent beide pompbuizen voor een hoog luchtvolume waarbij 2 bar/30 psi druk met 30% minder inspanning wordt bereikt.

Fase 2 gebruikt de smalle pompbuis voor het bereiken van een hoge druk tot 11 bar/160 psi. De nauwkeurige drukmeter met dubbele schaal is goed afleesbaar voor zowel MTB- en Fatbike-banden met lage druk als racebanden met hoge druk. Dit allen met één en dezelfde pomp! De extra lange slang voor betere bereikbaarheid van het ventiel, een duurzame stalen pompbuis en een grote stabiele voet maken hem tot de perfecte vloerpomp voor alle soorten fietsen.

Bekijk het product op de Topeak website!


Voor meer Mountainbike nieuws, Tips & Tricks, leesvoer en de laatste magazines kijk opRidersguide.nl. Wil je altijd up-to-date blijven? Klik dan nu hier en word abonnee van Up/Down en volg ons op Facebook en Instagram!

 van