24-06-2016 - Nieuws, Wielrenblad

Tour de France 2016 Game: Strijd om de beroemde gele trui!

Vandaag (zaterdag 2 juli 2016) start de populaire ‘Ronde van Frankrijk’: de 103e Tour de France op Mont Saint-Michel, een rotseiland even buiten de Normandische kust, dat via een loopbrug met het vasteland is verbonden.

Bereid je alvast voor op deze spannende uithoudingsrace met de officiële videogames van Tour de France 2016. Vanaf vandaag is Tour de France 2016 beschikbaar op Playstation 4, Xbox One en Pro Cycling Manager op PC via uitgever Koch Media.

In Tour de France 2016 speel je als favoriete helden in hun legendarische race van 21 etappes naar de gele trui. Verder zijn er ook andere competities te spelen zoals het Criterium International of de Dauphiné. Begeleid jouw racer naar de top door middel van aanvallen, sprinten, tegenaanvallen, de beste route kiezen en het maken van tactische beslissingen. Ga de race alleen aan, daag je vrienden uit of werk samen met co-op op hetzelfde scherm.

Ervaar de meest realistische routes dankzij hoogwaardige graphics die de race tot leven brengt terwijl je fietst langs de Mont Saint-Michel, de Mont Ventoux en de grote finale rijdt naar de Champs Elysées. De ‘Challenge’ mode, die je afdalingsvaardigheden test, is nu ook beschikbaar in multiplayer. De ‘Pro Team’ mode, waar je je eigen team samenstelt over verschillende seizoenen, heeft een fikse make- over gekregen en beschikt nu over een gloednieuw sponsor- en doelstellingensystem. Mocht je een fan zijn van de sprint, dan kun je nu alle remmen losgooien om die kostbare centimeters te winnen en als eerste over de eindstreep te gaan!

Voor meer informatie kun je terecht op de Facebook-pagina, Twitter, YouTube of Twitch. Vergeet ook onderstaande trailer niet te bekijken, zodat je alvast in de stemming kunt komen!

Winactie 

In samenwerking met de ontwikkelaar van Tour de France 2016 mogen wij een exemplaar weggeven onder de lezers van Wielrenblad. Om kans te maken op de game hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

Wie rijdt er volgens jou in de felbegeerde gele trui op de Champs Elysées?

Laat jou antwoord achter in de Facebook-comments onderaan de pagina. De leukste reactie wordt vervolgens beloond met een exemplaar van Tour de France 2016, op een platform naar keuze. Mocht je niet actief zijn op Facebook dan kun je ook gerust een mail sturen naar info@soulonline.nl om kans te maken, vermeld dan wel even dat het om de Tour de France 2016 prijsvraag gaat.

 

 van