15-04-2014 - Nieuws, Wielrenblad

Tour for Talent 2014

Tour for Talent is een zesdaagse fietstocht door de Westkaap in Zuid-Afrika, en een initiatief van Stichting Red het Talent. Men fietst in totaal zo’n 600 km langs prachtige routes en daarom staat de Tour for Talent ook wel bekend als het mooiste fietsspektakel van de wereld. Hier kan je de route alvast bekijken. 

[youtube id=”pNo3cmf05rU”]

Naast het avontuur en de fysieke uitdaging, draag je met jouw deelname bij aan het verbeteren van de levens van straatkinderen in Zuid-Afrika. Je dient voor deze sponsortocht overigens minimaal € 2.500,- aan sponsorgeld ten gunste van Stichting Red het Talent te werven. Deze stichting zet zich op innovatieve en unieke wijze in om het probleem straatkinderen in Zuid-Afrika op te lossen.

Tijdens de Tour for Talent bezoek je projecten en zie je zelf welk verschil jouw bijdrage maakt. Daarnaast ervaar je van dichtbij het verleden, heden en de toekomst van Zuid-Afrika en haar bevolking. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Fiets ook mee met Tour for Talent en maak het verschil voor straatkinderen in Afrika. Je kan je uiteraard via de website van Tour de Talent inschrijven. Daarnaast kan je ook even de Facebook pagina van de initatiefnemers bezoeken voor meer informatie.

 van