13-07-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Tour Winactie: Castelli Team Sky Ocean Rescue Jersey

De elfde etappe van de Tour de France eindigt bergop in skiresort La Rosière. De rit vertrekt vanuit Albertville en onderweg wachten de Montée de Bisanne, Col du Pré en Cormet de Roselend. Gezien de afstand van maar 108,5 kilometer mogen we een explosief koersverloop verwachten.  In het Critérium du Dauphiné vormde dit parcours het decor van de zesde etappe en liet klassementsleider Geraint Thomas zijn rivalen achter zich. In deze Touretappe heeft Team Sky zelfs meerdere troefkaarten achter de hand, Met het huidige algemeen klassement zullen we de renners van Team Sky ongetwijfeld veel in beeld zien in hun Castelli Team Sky Ocean Rescue Jersey.

Winactie 

Wil jij je tijdens de volgende rit ook wel eens als een prof van Team Sky voelen? In samenwerking met Castelli en Wolvenberg mogen wij maar liefst 3 exemplaren verloten van de Castelli Team Sky Ocean Rescue Jersey. Deze wielershirts hebben we trouwens beschikbaar in de maten M, L en XL. Wil jij kans maken op een van deze jerseys? Laat ons samen met je kledingmaat weten wat jij als fietser doet om de plastic soep in onze oceanen tegen te gaan. Deze prijs wordt vervolgens willekeurig verloot onder deelnemers die de Facebook-pagina’s van Castelli Benelux en Wielrenblad leuk vinden. Wil jij mee doen aan deze gave winactie, doorloop dan dus gewoon even deze simpele stappen. Veel succes!

• Lees dit artikel over de winactie
• Like de Facebook-pagina’s van Castelli Benelux en Wielrenblad
•Laat ons samen met je kledingmaat weten wat jij als fietser doet om de plastic soep in onze oceanen tegen te gaan. Dit kan via de reacties op Facebook, onderaan dit artikel of per mail naar info@soulonline.nl.

Meer informatie 

Ook dit jaar komt Team Sky tijdens de Tour de France met een speciale editie van hun kleding. Castelli gaat natuurlijk graag de uitdaging om het thema om te zetten in een flitsend design. Door de samenwerking van Castelli en Team Sky met Sky Ocean Rescue proberen ze aandacht te vragen voor het probleem dat al het plastic in de oceanen veroorzaakt. Bekijk hieronder de presentatie van het tenue en doe mee aan onze winactie om kans te maken op deze fraaie jersey!

Het Tourcircus zorgt voor een grote hoeveelheid plastic die dagelijks achterblijft langs de Franse wegen. Organisator ASO probeert de plasticberg te beteugelen. Elke etappe wijst de ASO een zone aan waar renners hun bidons en wikkels van gelletjes en repen kunnen achterlaten. Een nobel streven, al blijven de verpakkingen ronddwarrelen. De renners lijken zich desondanks bewust van het probleem rondom de plastic soep. Vandaar dat wij dan ook zeer benieuwd zijn wat jij als fietser doet om de plastic soep in onze oceanen tegen te gaan! Voor meer informatie over de maatregelen van ASO lees je dit artikel van de NOS.

 

 van