27-07-2018 - Nieuws, Wielrenblad

Tour Winactie: Maak kans op BBB Fullview Fietsbril

De renners leggen vandaag in 200,5 kilometer maar liefst 4.800 hoogtemeters af. Met beklimmingen van de Aspin, Tourmalet, Soulor en Aubisque kun je met recht spreken van een Koninginnenrit in de Pyreneeën, al ligt de finish 20 kilometer na de top van de Aubisque. Tot op drie kilometer van de meet betekent dat een razende afdaling vol haarspeldbochten, dus kunnen de renners maar beter goed zicht hebben om veilig beneden te komen! 

De renners van Groupama-FDJ, zoals onze landgenoot Ramon Sinkeldam, zullen tijdens deze pittige etappe de BBB Fullview fietsbril dragen. Jij kunt nu ook kans maken op een van deze fraaie fietsbrillen die worden gedragen in het peloton, door mee te doen aan onze winactie! De BBB Fullview heeft trouwens geen frame waar je tegenaan kijkt, zo kun je jouw fietsvrienden scherp in de gaten houden tijdens jullie volgende fietstocht!

Winactie 

Wil jij voortaan ook perfect zicht op de racefiets? In samenwerking met BBB Cycling mogen wij een exemplaar weggeven! Wil jij kans maken op een van deze fietsbrillen? Toon jouw scherpe blik en laat ons dan gewoon even weten op welke positie Tom Dumoulin gaat eindigen in deze Tour de France. Deze prijs wordt vervolgens willekeurig verloot onder deelnemers die de Facebook-pagina’s van BBB Cycling en Wielrenblad leuk vinden. Wil jij mee doen aan deze gave winactie, doorloop dan dus gewoon even deze simpele stappen. Veel succes!

• Lees onze review over de BBB Fullview fietsbril.
• Like de Facebook-pagina’s van BBB Cycling  en Wielrenblad
• Toon jouw scherpe blik en laat ons weten op welke plaats onze landgenoot Tom Dumoulin gaat eindigen in het eindklassement van deze Tour de France.  Dit kan via de reacties op Facebook, onderaan dit artikel of per mail naar info@soulonline.nl.
.
.
Review 

Stel je voor. Je rijdt lekker in een flow over de Nederlandse dijken, ketting op het grote blad en blik op oneindig. Tot je plots frontaal in botsing komt met een peloton vliegen. Herkenbaar? Voor mij wel. Een vlieg in je oog haalt je uit je ritme en zorgt ervoor dat je niet meer lekker op de fiets zit. Een fietsbril helpt dit leed voorkomen. Daarnaast biedt een bril bescherming tegen de UV-straling van de zon en geeft het jouw fietsavonturen een andere dimensie. BBB weet dit als geen ander en biedt al jaren fietsbrillen van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs.

Één van de topmodellen van BBB is de FullView. De naam van deze bril wijst op het volledige zicht dat geboden wordt doordat deze bril geen frame heeft waar je tegenaan kijkt. BBB is onder meer bekend door de sponsoring van de professionele wielerploegen Francaise des Jeux en Roompot – Nederlandse Loterij. Deze ploegen kiezen ook voor de Fullview als bril.

De BBB FullView is verkrijgbaar in vijf kleuren: oranje, blauw, grijs, zwart en wit. De bril wordt geleverd in een brillenkoker ter bescherming en je krijgt er drie verschillende polycarbonaat lenzen bij die gemakkelijk verwisselbaar zijn, waardoor je bij elk weertype beschikt over het beste zicht. De lenzen zijn rond van vorm en bieden optimale bescherming tegen zonlicht, stof en wind. Het frame van de bril is opgebouwd uit sterk, lichtgewicht en flexibel Grilamid materiaal en beschikt over een verstelbaar neusstukje.

Na een heel seizoen met deze bril ben ik enthousiast. De bril zit strak om je hoofd en door het lage gewicht en het verstelbare neusstukje voel je amper dat je een bril op hebt. De kleine opening tussen het glas en het frame zorgt voor ventilatie waarmee het beslaan van de glazen zoveel mogelijk tegen gegaan wordt. Bij benauwd en vochtig weer kan er echter niet tegengegaan worden dat de glazen licht beslaan. Om dit tot een minimum te beperken is het aan te raden de glazen goed schoon en vetvrij te houden. Al met al geeft de bril je een stoere look en uitstekend zicht. Door het hoge draagcomfort van de bril is het ook voor fietsers die normaliter geen bril dragen zeker het proberen waard. Verkrijgbaar vanaf €79,95 of maak kans op een BBB Fullview fietsbril door mee te doen aan onze winactie!

 van