16-10-2020 - Mountainbiken, Nieuws

TrailEye: Het multitalent van Evil Eye onder de Premium Sportbrillen

Brillen fabrikant Evil Eye, waar je elders in dit blad een review van vindt, focust zich enkel op het maken van de beste sportbrillen. Nieuw is nu de, voor ons zeer interessante, Traileye Pro. Het montuur kan worden aangepast aan verschillende pasvormen, zowel de neusvleugel als de pootjes kunnen in verschillende standen worden geklikt, zelfs de hoek van de lens kan worden aangepast. De royale randloze lens zorgt voor bescherming en een breed zichtveld. 

Met zijn TrailEye Pro lanceert het Australische Evil Eye een echt multitalent onder de premium sportbrillen. Of je nu gaat fietsen, hiken of skiën, winter of zomer, met de TrailEye Pro ben je naast stijlvol ook nog volledig uitgerust een klaar voor eender welke sportdiscipline. De bril werd ontworpen met veelzijdige en intelligente features.

Sporters vragen niet alleen veel van hun lichaam, maar ook van het materiaal wat wordt gebruikt. De lens van deze TrailEye bestaat volledig uit één geheel, waardoor je een breed en open gezichtsveld krijgt. Bovendien beschermt het tegen schadelijke UV-straling, regen, wind en vuiligheid. De lens is met gemak te vervangen, waardoor je altijd door de juiste lens kijkt.

Door zijn veelzijdigheid is de Evil Eye TrailEye Pro geschikt voor een breed aantal sporten en voor ieder seizoen. Door het slimme ontwerp is de bril geschikt voor veel verschillende gezichten. En dankzij de verstelmogelijkheden van de sportbril zit hij altijd goed, in elke omstandigheid. Het ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de bril niet beslaat, dat is wel zo fijn!

Het frame is gemaakt van het speciaal ontwikkelde PPX, waardoor de TrailEye erg flexibel en robuust is. Het materiaal is super licht en ligt comfortabel op de neus. De bril heeft veel grip en zorgt ervoor dat er geen zweet in je ogen komt. Naast deze praktische zaken is de TrailEye Pro een goed vormgegeven bril, een puur en modern design. Het Evil Eye logo maakt het uiterlijk van de sportbril helemaal af.

Beschikbaarheid en prijs

Deze herfst is de TrailEye Pro beschikbaar in zes kleuren. Hij is te koop in sportspeciaalzaken of online. De prijs begint bij €209,-.

Voor meer informatie klik je hier!

Wil je onze andere review lezen over de Evil Eye Visor HR Pro en de Evil Eye Nook? Lees deze review hier.


De nieuwste uitgave van UP/DOWN mountainbike magazine kun je bestellen in de Soul Webshop en losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Binnenkort is Up/Down #3 2020 ook beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan gewoon lekker abonnee van Up/Down, ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Dan houd je bovendien ook meer tijd over voor je volgende tocht! 

 van