02-09-2014 - Mountainbiken, Nieuws

Trails rijden in Verbier

Na de natte zomer van dit jaar kan het niet anders dan dat we worden gecompenseerd met een prachtige nazomer. ‘s Nachts is het koel maar overdag stralend weer met aangename temperaturen en geen mens op de paden. Een fantastische mogelijkheid om een aantal dagen of een week trails te rijden voordat de dagen korter worden en je weer door de bagger rijdt in de hollandse bossen.

MTB Verbier komt met de mogelijkheid om in september en oktober de mooiste trails te rijden en te genieten van de uitzichten van de Alpen. Tijdens de ritten zullen zij je coachen met tips, oefeningen en trucs om je rijtechniek, fietsbeheersing en vaardigheden in diverse soorten terrein te verbeteren. Het liftsysteem rond Verbier geeft toegang tot eindeloze singletracks voor iedere mountainbike rijder. Het biedt cross-country-rijders de mogelijkheid om van de meest spectaculaire uitzichten in de Alpen te genieten zonder iedere dag te eindigen met een verplichte lange klim.

De weekenden (donderdag t/m zondag) bestaan uit vier dagen biken met gids op de beste trails, liftpassen, lokaal vervoer, eten en relaxen. In de All Mountain/Enduro week van 21 – 28 september, rijd je een week lang de beste trails in Verbier en Wallis. MTB Verbier maakt gebruik van liften en uplifts met hun eigen bus. Deze week is geschikt voor bikers die hun grenzen willen verleggen van de Ardennen naar de Alpen en voor bikers met Alpen ervaring die van technische trails houden.

Voor tarieven en meer informatie kun je terecht op: http://www.mtbverbier.com/NL/

 

 van