10-11-2015 - Windsurfen, Nieuws

TRAVEL DELUXE Ford Transit Custom

We worden veel nagekeken in onze nieuwe Ford Transit Custom Crew Van. Niet alleen door de fancy bestikkering, maar ook door de stoere uitrusting van de bus waarin we rijden. Sinds begin 2015 hebben we bij SOUL een samenwerking met FORD Nederland en rijden wij in een Ford Transit Custom dubbel cabine.

Onze surftrips worden dus grotendeels met deze zeer compleet uitgeruste bus gemaakt. Rust in de cabine bij zo’n 160 km/h op de Autobahn, de luxe stoelen voorin, de fijne verlichting achterin de cabine en het beperkte windgeruis zorgen ervoor dat deze bus luxer rijdt dan de gemiddelde personen auto’s.

In eerste instantie dachten we meer kwijt te zijn aan brandstof verbruik, maar de Custom Crew Van rijdt zo zuinig dat we met één tank diesel iets meer dan 1000 km kunnen rijden. Dat brengt een gemiddelde van 1 ltr op 12.5 km. De wagen heeft zoveel gemakken dat het even wennen is om de vele knoppen te kunnen bedienen. Van Voice Control tot Start-Stop modus, van automatische ruitenwissers tot led verlichtte laadruimte. Wil je het zelf een keer ervaren, vraag dan hier een proefrit aan.

 van