02-02-2015 - Nieuws, Wielrenblad

Trek 720 Disc: De snelste manier om te toeren.

De nieuwe Trek 720 Disc is de ideale fiets voor de avontuurlijke asfaltridder. Met zijn traditionele racefiets geometrie is dit een snelle en lichte fiets om mee te toeren. Ben je fietsforens, wil je weekendtochten maken of gewoon met je fietsmakkers erop uit trekken, het kan allemaal met de 720 Disc.

Het lichtgewicht 100 Series Alpha Aluminium frame is voorzien van schijfrembevestiging, semi-geïntegreerde kabelgeleiding en bevestigingsnokken voor dragers en spatborden.

De Shimano 105 11-speed groep met een 50/34 compact crankset biedt voldoende bereik om elk landschap aan te kunnen. De semi-hydraulisch schrijfremmen van TRP bieden onder alle omstandigheden betrouwbare remkracht, zelfs als de fiets bepakt is met tassen.

Aan de voorzijde zijn waterdichte tassen met een snelkoppelingssysteem laag aan de voorvork gemonteerd. De fiets is uitgerust met de Elite Blendr stuurpen en gepatenteerde draadloze Duo Trap S sensor. Het is eenvoudig accessoires zoals je Bontrager fietscomputer, iPhone-houder en/of Bontrager fietsverlichting te monteren.

De fiets is uitgevoerd in een Matte Dark Silver kleur en is leverbaar in de maten: 49, 52, 54, 56, 58 en 61 cm. Voor meer informatie over de fiets kun je natuurlijk terecht op de website van Trek.

Trek 720 Disc in tekst

 van