25-05-2018 - Mountainbiken, Nieuws

Trek Bicycle opent deuren Brand Store in Utrecht.

Onlangs heeft Trek Bicycle haar tweede eigen Brand Store geopend in Utrecht. Een voormalig meubelwinkel aan de Koningsweg in Utrecht heeft een ware metamorfose ondergaan en is nu het vlaggenschip van Trek in midden Nederland.

Het is de vierde winkel in de Benelux en de eerste in Nederland waar uitsluitend Trek-fietsen worden verkocht. Met succes ging Fietsen Thooft in Brugge van start met Trek Bicycle Store Brugge, waarbij eigenaar Johan Mus besloot exclusief Trek te gaan verkopen en zijn winkel dan ook compleet verbouwde in de huisstijl van Trek Bicycle. Begin dit jaar opende Cycles Matagne een compleet nieuwe winkel in Aywaille met ditzelfde concept. En vorige maand nog opende Trek Bicycle Kortrijk haar deuren.

Trek Bicycles

Naast het bekende assortiment race en mountainbike-fietsen kan men ook terecht voor een uitgebreide collectie aan stads – en RIDE+ elektrisch fietsen. Uiteraard is er een ruime collectie Bontrager-accessoires vertegenwoordigd en kunnen klanten terecht voor een complete Trek Precision fit meting. Voor de echte liefhebber die zijn eigen racefiets of mountainbike wil samenstellen, is er een speciale ruimte ingericht voor Project One, het personalisering programma van Trek.

De fietsen van Trek voeren natuurlijk de boventoon in het assortiment, maar ook voor Electra-fietsen kun je terecht bij de Trek Bicycle Store. Trek heeft dit merk lifestyle fietsen in 2014 overgenomen en met succes toegevoegd aan het assortiment.

 

 van