Trek breidt het Project One custom-programma uit met nieuwe kleuren en onderdelenopties

Het Project One custom-programma van Trek is grondig vernieuwd! Er komen zes nieuwe kleurenschema’s beschikbaar en het aanbod om Project One fietsen af te monteren met premium accessoires en groepsets is flink uitgebreid.

Met deze uitbreiding zijn de mogelijkheden om je Trek te personaliseren nóg groter en kun je op nog meer manieren je eigen droomfiets samenstellen.

Nieuwe kleurenschema’s

De unieke reeks Project One ICON designs wordt uitgebreid met drie nieuwe kleurenschema’s: Amplified Alchemy, Sweet Gold Leaf en Holographic Diamond Flake. Allemaal even rijk aan diepte, textuur en uitstraling.

Twee andere nieuwe lakschema’s (Abstract en Palmarès) behoren tot de gloednieuwe reeks Designer Series, een collectie die rechtstreeks voortkomt uit de creativiteit van de Trek-ontwerpers in Waterloo.

Verder is ook het splinternieuwe kleurenschema Splatter Fade beschikbaar gemaakt in Project One: Een mix van moderne techniek-stijl en klassieke retrostijl. Splatter Fade is momenteel enkel beschikbaar voor Project One mountainbikes.

Meer keuze voor de afmontage

Naast het grotere aanbod kleurstellingen is ook het aanbod in onderdelen en aandrijvingen flink uitgebreid. Bij bepaalde racefietsen kun je voortaan opteren voor SRAM Force eTap AXS en bij de Émonda en Madone voor de nieuwe Aeolus RSL stuur/stuurpencombi. Bovendien kun je kiezen uit enkele nieuwe zadels en zijn ook de nieuwe Aeolus Elite-, Pro- en RSL-wielen toegevoegd aan P1.

Bij alle Project One mountainbikemodellen omvatten de keuzemogelijkheden nu ook de nieuwste SRAM Eagle-groepsets, nieuwe veersystemen van RockShox en FOX en nieuwe Bontrager Line-wielen, meer zadels en meer banden.

Met Project One krijgen fietsers de volledige controle over het ontwerp van hun eigen droomfiets: racefiets, mountainbike, triatlonfiets of e-bike. En het aantal mogelijkheden is groter dan ooit.

Harderwijk, 14 juli 2020

Beschikbare modellen in Project One

▪ Madone SLR
▪ Émonda SLR
▪ Domane SLR
▪ Speed Concept
▪ Domane
▪ Top Fuel
▪ Fuel EX
▪ Supercaliber
▪ Slash
▪ Rail

Project One is verkrijgbaar via het brede netwerk Trek dealers in de Benelux en via de online configurator op trekbikes.com


De nieuwste uitgave van Wielrenblad kun je bestellen in de Soul Webshop. Losse exemplaren zijn ook weer verkrijgbaar in de betere boekhandels. Ook is Wielrenblad #2 2020 beschikbaar in de Soul Kiosk App. Wil je voortaan geen nummer van je favoriete magazine meer missen? Word dan snel abonnee van WielrenbladDan ontvang alle nummers als eerste in je brievenbus en profiteer je van alle voordelen voor onze trouwe abonnees. Bovendien houd je ook meer tijd over voor je volgende tocht!

 van